02 / 05 / 2024

Avrupa Konutları Çamlıvadi fiyat listesi 2022! 

Avrupa Konutları Çamlıvadi fiyat listesi 2022! 

Artaş İnşaat imzasıyla hayata geçirilen Avrupa Konutları Çamlıvadi'de 919 konut bulunuyor. Avrupa Konutları Çamlıvadi fiyat listesi 2022 araştırılıyor. İşte Avrupa Konutları Çamlıvadi fiyat listesi 2022...



Avrupa Konutları Çamlıvadi, yemyeşil ormanın yanı başında yükseliyor. Avrupa Konutları Çamlıvadi, yanı başındaki maneji ile at binmenin hissettirdiği özgürlük duygusunu konut sahipleriyle buluşturuyor. 

Avrupa Konutları Çamlıvadi fiyat listesi 2022! 

2 adet kapalı havuz, 1 adet süs havuzu ve 1 adet açık havuzun yanı sıra 715 araçlık otoparkın yer aldığı proje, kalite, konfor, sosyallik gibi birçok özelliği bir arada sunuyor.

Avrupa Konutları, konutta markalaşmanın öncüsü oldu. Avrupa Konutları, erken teslim ve satış sonrası destek gibi prensipleri ile konut ve marka kavramlarını bir araya getiriyor. Kaliteli ve kullanışlı dairelerinin yanı sıra, peyzaj alanları, sosyal donatıları, site yönetimleri ile huzurlu yaşam alanları sunan Avrupa Konutları kapsamında 35 projeye imza  atıldı. 

Bu ayın başında Artaş Grubu tarafından yeni bir yatırıma daha imza atıldı. İstanbul Pendik’te Doğan Holding’e ait olan 2 milyon 93 bin metrekare büyüklüğe sahip Milpa arazisini, Artaş Grubu satın aldı. Artaş'ın arsa için KDV hariç 99 milyon 893 bin 84 dolar ödediği belirtildi. 

Avrupa Konutları Çamlıvadi fiyat listesi 2022! 

Avrupa Konutları Çamlıvadi fiyat listesi 2022

Avrupa Konutları Çamlıvadi fiyat listesi 2022 belli oldu. Avrupa Konutları Çamlıvadi projesinde yer alan 1+1 dairelerin satışı tamamlandı. 2+1'lerin fiyatları ise 11 milyon Türk Lirası'ndan başlıyor. 

Konutların detaylı fiyat bilgisi için satış ofisini ziyaret edebilirsiniz. 

Web: http://www.avrupakonutlaricamlivadi.com/

Süleyman Çetinsaya'nın Milpa arazisindeki ortağı Bekir Kılıç! 

Avrupa Konutları Ata geliyor! Artaş İnşaat'tan Küçükçekmece'ye yeni proje!

Avrupa Konutları Esentepe satışa çıktı! Artaş İnşaat'tan Kartal'a 865 konutluk yeni proje!


Geri Dön