05 / 05 / 2024

Avrupa Merkez Bankası cephesinden mesaj var! Euro/TL yükseliyor...

Avrupa Merkez Bankası cephesinden mesaj var! Euro/TL yükseliyor...

Avrupa Merkez Bankası cephesinden faiz oranı ile ilgili mesajlar gelmeye devam ederken euro/TL kuru yükselmeye devam ediyor. Peki Euro/TL ne kadar? Euro kuru kaç TL? Son dakika euro kuru...



Avrua Merkez Bankası faiz kararını açıkladıktan sonra euro yükselmeye başladı. Sonradan ABD faiz kararının açıklanması ile rekor seviyelere yükselen dolar euro karşısında şahşnleşerek zirveye çıktı. 

Dolar endeksinde de son zamanlarda rekor seviye olan 113 seviyesi kırıldıktan sonra dolar , tüm para birimleri karşısında değer kazanmaya başladı.

Euro dolar paritesi ise bugün 0,97 seviyesinde işlem görüyor. Euro kurunu yakından takip eden milyonlarca kişi euro kuru son dakika gelişmeleri merak ediyor.

Peki Euro/TL bugün ne kadar? Euro kuru kaç TL? Son dakika euro/ TL kuru 29 Eylül 2022...


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön