14 / 05 / 2024

Avukatlık ücretlerine zam geldi! Avukat ücretleri ne kadar oldu?

Avukatlık ücretlerine zam geldi! Avukat ücretleri ne kadar oldu?

3 Eylül 2022 günü yayımlanan Resmi Gazete'de Avukatlık Asgari Ücret Tarifesi yürürlüğe girdi. Tarifede avukatlara takip edecekleri işlemler karşılığında ödenecek yeni ücretler yer aldı.



Avukatlık ücretlerine zam geldi! Avukat ücretleri ne kadar oldu?

BAROLAR BİRLİĞİ BAŞKANI'NDAN BOZDAĞ'A TEŞEKKÜR

TBB Başkanı Erinç Sağkan tarifenin Resmi Gazete'de yayımlanmasının ardından yaptığı açıklamada, "Birliğimiz tarafından hazırlanan Avukatlık Asgari Ücret Tarifesi resmî gazetede yayımlanarak yürürlüğe girmiştir. Süreçte yapıcı ve uyumlu bir çalışma yürüttüğümüz Adalet Bakanı Sayın Bekir Bozdağ’a ve bakanlık bürokratlarına teşekkür ederiz. " ifadelerini kullandı.

Enerji krizi büyüyor! Üretim durma noktasına geldi

Resmi Gazete’de yayınlandı: Yeni isimler atandı

Rusya Merkez Bankası açıkladı: “22 milyar zararımız var”


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön