28 / 04 / 2024

Axis İstanbul iletişim!

Axis İstanbul iletişim!

Firma: Sur Yapı

Proje: Axis İstanbul

Sura Yapı imzası ile yaşama geçirilen Axis İstanbul projesi İstanbul'un Beylikdüzü bölgesinde konumlandırılıyor. Axis İstanbul iletişim bilgileri kapsamında proje detaylarını 0216 556 08 00 no'lu telefonu arayarak öğrenebilirsiniz.



45 bin metrekare arsa alanı üzerinde hayata geçirilen  Axis İstanbul  projesi lokasyon olarak İstanbul'un Beylikdüzü ilçesinde konumlandırılıyor. Sur Yapının yeni projesi olan Axis İstanbul projesinin satışları henüz başlamadı. Axis İstanbul iletişim bilgileri haberimizin devamında yer alıyor.


Sade ofislerden meydana gelen Axis İstanbul projesi toplamda 127 bin metrekare inşaat alanı yer alacak. Beylikdüzü Axis İstanbul'da ayrıca 61 metrekare kiralanabilir alan bulunuyor. Axis İstanbul'da yer alan ofisler 50 metrekare ile 180 metrekare arasında değişen alanlara sahip.


Axis İstanbul iletişim bilgilerinden önce projenin detaylarından bahsedelim. Çizim aşamasında olan Axis İstanbul Beylikdüzü projesinin alt katlarında alışveriş merkezleri olacak. 


Henüz satışa çıkarılmayan Axis İstanbul Beylikdüzü projesinin bir kaç ay sonra satışa çıkarılması bekleniyor. Axis İstanbul aire fiyatları kapsamında projede yer alan dairelerin fiyatları ve ödeme planı bilgisi belirlenmedi. Beylikdüzü Axis İstanbul iletişim bilgilerinin ayrıntıları şöyle: 


Axis İstanbul ulaşım bilgileri kapsamında proje hakkında detaylı bilgi almak için 0216 556 08 00 numaralı irtibat numarasını arayabilirsiniz.


Telefon: 0216 556 08 00

Web: www.suryapi.com.tr

Safiye ŞİMŞAK/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön