28 / 04 / 2024

axis istanbul daire fiyatları

axis istanbul daire fiyatları

Axis İstanbul ofislerinde yüzde 10 lansman indirimi ve 72 ay ve taksit imkanı sağlanıyor. Axis İstanbul projesindeki ofislerin tamamı Haliç ve Şehir merkezi manzaralı...

Axis İstanbul iletişim!

Sura Yapı imzası ile yaşama geçirilen Axis İstanbul projesi İstanbul'un Beylikdüzü bölgesinde konumlandırılıyor. Axis İstanbul iletişim bilgileri kapsamında proje detaylarını 0216 556 08 00 no'lu telefonu arayarak öğrenebilirsiniz.

Sur Yapı Axis İstanbul satış ofisi!

Ofis teslimlerinin 2016 yılı Ağustos ayında yapılacağı projede ofis alanları 74 metrekareden başlıyor. Sur Yapı Axis İstanbul satış ofisi telefon numarası 444 5 787 olarak belirlendi.

Bayrampaşa Axis İstanbul satılık ofis!

Ofis büyüklüklerinin 74 metrekareden başladığı proje Vatan Caddesi-Aksaray'a 2 dakika kadar uzaklıkta bulunuyor. Bayrampaşa Axis İstanbul satılık ofis teslimleri 2016 yılı Ağustos ayında yapılması planlanıyor.

Axis İstanbul lokasyon bilgisi!

Ofislerin alanlarının 74 metrekareden başladığı projede 2016 yılı Ağustos ayında teslim edilecek. Axis İstanbul lokasyon bilgisi kapsamında Adalet Sarayı'na 6 dakika kadar uzaklıkta yer alıyor.

Sur Yapı Axis İstanbul iletişim bilgileri!

Ön girişinde Bayrampaşa metro istasyonu projede teslimler 2016 yılı Ağustos ayında yapılacak. Sur Yapı Axis İstanbul iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası 444 5 787 olarak belirlendi.

Axis İstanbul ulaşım bilgileri!

İstanbul Bayrampaşa'da inşa edilen projede ofis alanları 74 metrekareden başlıyor. Axis İstanbul ulaşım bilgileri kapsamında proje Atatürk Havalimanı'na 8 dakika kadar uzaklıkta yer alıyor.

Topkapı İn İstanbul daire fiyatları!

Topkapı İn İstanbul E-5 ile Esenler Otogarı’nı bağlayan Dumlupınar Caddesi’ne yaklaşık 600 metre uzaklıkta bulunuyor.Topkapı İn İstanbul daire fiyatları 299 bin TL'den başlangıç gösteriyor.

Axis İstanbul teslim tarihi!

İstanbul Bayrampaşa'da inşa edilen projede ofislerin alanları 74 metrekareden başlangıç gösteriyor. Proje Vatan Caddesi-Aksaray'a 2 dakika uzaklıkta bulunuyor. Axis İstanbul teslim tarihi 2016 yılı Ağustos ayında yapılması planlandı.

Eyüp Axis İstanbul ulaşım!

Ofis teslimlerinin 2016 yılı Ağustos ayında yapılacağı projede ofisler 74 metrekareden başlıyor. Eyüp Axis İstanbul ulaşım Dünya Ticaret Merkezi'ne 8 dakika kadar uzaklıkta yer alıyor.

Axis İstanbul Sur Yapı satış ofisi!

Adalet Sarayı'na 6 dakika kada uzaklıkta bulunan proje Sur Yapı imzasıyla yükseliyor. Axis İstanbul Sur Yapı satış ofisi telefon numarası 444 5 787 olarak belirlnedi.

Axis İstanbul satılık!

Vatan Caddesi-Aksaray' a 2 dakika kadar uzaklıkta bulunan projede ofislerin alanları 74 metrekareden başlangıç gösteriyor. Axis İstanbul satılık ofisler metrobüse 600 metre mesafede hayata geçiriliyor.

Bayrampaşa Axis İstanbul ulaşım bilgileri!

Ofis teslimlerinin Mayıs 2016 yılında yapılması planlanan projede ofisler 327 bin dolardan başlıyor. Bayrampaşa Axis İstanbul ulaşım bilgileri kapsamında proje Vatan Caddesi-Aksaray'a 2 dakika kadar uzaklıkta bulunuyor.

Axis İstanbul Sur Yapı satış ofisi iletişim!

Vatan Caddesi-Aksaray'a 2 dakika kadar uzaklıkta bulunan projede ofisler 327 bin dolardan başlıyor. Axis İstanbul Sur Yapı satış ofisi iletişim kapsamında telefon numarası 444 5 787 olarak belirlendi.

Sur Yapı Axis İstanbul fiyatları!

Atatürk Havalimanı' na 8 dakika kadar uzaklıkta bulunan projede ofislerin alanları 74 metrekareden başlıyor. Sur Yapı Axis İstanbul fiyatları 327 bin dolardan başlangıç gösteriyor.

axis istanbul daire fiyatları Haberi

axis istanbul daire fiyatları


Sur Yapı ve Hayat Holding ortak projesi olarak hayata geçirilen Axis İstanbul projesi, İstanbul Edirnekapı'da konumlandırılıyor. Proje, Fatih Vatan Caddesinde yer alan Anıt Mezarı karşısında yükseliyor. Axis İstanbul'da 72 ay taksit ve yüzde 10 lasman indirimiyle ofis sahibi olmak mümkün.


Edirnekapı Axis İstanbul projesinin ön girişinde Bayrampaşa Metro İstasyonu, arka girişinde ise Demirkapı Metro İstasyonu yer alıyor. Projeye Aksaray-Kirazlı metrosu ile ulaşım sağlamak mümkün.



Axis İstanbul projesi kapsamında toplantı odaları, print center, teknoloji odaları, arşiv odaları, kargo posta dağıtım odası, yeni nesil sessiz çalışma odaları, çok amaçlı salonları  bulunuyor. Projedeki ofislerin büyüklükleri 73 metrekare ile 210 metrekare arasında değişiklik gösteriyor.  Axis İstanbul projesindeki ofislerin tamamı Haliç ve Şehir merkezi manzaralı...


Sur Yapı Axis İstanbul'un sosyal olanakları arasında; spor merkezi, çocuk oyun alanları,sinema...