07 / 05 / 2024

Ay sonunda bitiyor, sakın kaçırmayın! Akbank sıfır faizle 20 bin TL kredi veriyor!

Ay sonunda bitiyor, sakın kaçırmayın! Akbank sıfır faizle 20 bin TL kredi veriyor!

Bankalar,  müşterilerine ve yeni müşteri adaylarına cazip kampanyalar sunmaya devam ederken, en ilgi çekici kampanyalardan biri de Akbank’tan geldi. Peki bankanın sıfır faizli kredi kampanyasına kimler başvurabilir?



“Yüzde 0 Faizli Toplam 20.000 TL'ye varan Kredi ve Taksitli Avans Kampanyası”na katılarak kredi imkanından yararlanmak isteyenlerin 31 Ocak 2023 tarihine kadar başvuru yapmaları gerekiyor.

ŞARTLARI NELER?

“Yüzde 0 Faizli Toplam 20.000 TL'ye varan Kredi ve Taksitli Avans Kampanyası”,  10 bin TL ihtiyaç kredisi, kalan 10 bin Türk Lirası nakit avans olacak şekilde toplamda 20 bin TL'ye kadar sıfır faizli kredi fırsatı sunuyor.

Başvuruyu gerçekleştirecek kişinin krediye uygunluğunun kontrol ediliyor ve düşük kredi puanı nedeniyle kredi verilmeme ihtimalinin de bulunuyor.

Bundan önce mobil uygulamadan Akbank müşterisi olan ve yüzde 0 ve yüzde 0,99 oranlı kredi kullanmış kişiler, bu yeni krediden yararlanamıyor.

 Ay sonunda bitiyor, sakın kaçırmayın! Akbank sıfır faizle 20 bin TL kredi veriyor!

Kredi başvurusu Akbanklı Ol kampanya süreci bittikten sonra Akbank Mobil üzerinden gerçekleştirilebiliyor. Mobil uygulama aracılığıyla Akbanklı olmuş yeni müşteriler, müşteri olduktan sonra 10 gün içinde hayat sigortalı ve %0 faizli ihtiyaç kredisine başvuru yapabiliyor.

Kurye süreci ile işlemlerini bitirmek isteyen kişiler ve ilk defa Akbanklı olacaklar, evrak işlemleri bitip evraklar bankaya geldikten sonra 10 gün içerisinde Akbank Mobil'e girerek krediye başvuru yapabiliyor.

Elon Musk’la twitter arasında kan uyuşmazlığı son sürat! Reklam verenler de kaçıyor!

Kripto borsası Bitzlato cephesinde şok gelişme! Kara para aklamakla suçlanıyor!

Uyanık instagram satıcılarına karşı uzmanlar uyardı! “İade almıyorum” yok!

Kullanmadığınız odada peteği kapatmak doğalgaz tasarrufu sağlar mı?


Geri Dön