08 / 05 / 2024

Ayçiçek, şeker ve çay derken bir ürüne daha çok büyük bir zam geliyor! Hemen şimdi alın

Ayçiçek, şeker ve çay derken bir ürüne daha çok büyük bir zam geliyor! Hemen şimdi alın

Türkiye'de gıda ürünlerine gelen zamlar bir yana diğer hizmetlere de aşırı şekilde zamlar geliyor. Bu zamların ardından bir hizmete daha büyük zam geleceği açıklandı. Hizmetten daha ucuza yararlanmak isteyen kişilerin acilen işlemlere başlaması gerektiği ifade edildi.



ŞU ANDA PASAPORT ÜCRETLERİ NE KADAR? 

Pasaport defteri 180 liradan 225 liraya yükseldi.

6 aya kadar olan pasaport harcı 227 TL’den 309 TL’ye,
1 yıllık pasaport harcı 450,8 TL’ye,
2 yıllık pasaport harcı 738 TL’ye,
3 yıllık pasaport harcı 1048,7 TL’ye,
4-10 yıllık pasaportun bedeli 1008 TL’den 1478 TL’ye çıktı.

ZAMLARDAN SONRA NE KADAR OLMASI BEKLENİYOR?

Halk TV’de yer alan habere göre, üretici fiyat endeksi (ÜFE) temmuzda bir önceki yılın aynı ayına göre yüzde 144,61, on iki aylık ortalamalara göre yüzde 97,30 artarken, ÜFE’ye göre belirlenen vergi, harç ve cezalara da 2023 yılı itibariyle tarihi zam gelecek.

 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön