28 / 04 / 2024

Yumurta, şeker ve ayçiçek derken bir ürüne daha çok büyük zam gelecek! Hemen şimdi alıp eve koyun

Yumurta, şeker ve ayçiçek derken bir ürüne daha çok büyük zam gelecek! Hemen şimdi alıp eve koyun

Ülkemizde art arda zam gelen ürünlerin ardından bir haber de dünya piyasasından geldi. Dünya piyasasında şu anda sıkıntı yaşayan bir ürün var ki evlerimizde çok kullandığımız bir ürün. Herkesin şimdiden stok yapması gerektiği ifade edildi.



Türkiye'de ayçiçek, yumurta, un gibi temel gıda ürünlerinin fiyatında çok ciddi artışlar meydana geldi. Önümüzdeki süreçte salça ve peynir gibi ürünlere yeni zamlar beklenirken, bu sefer de dünya piyasasından herkesi şok eden bir haber geldi. Öyle ki şu anda sıkıntısı yaşanan ürün neredeyse herkesin evinde olan çok önemli bir ürün. 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön