27 / 04 / 2024

Çay, şeker, ayçiçek derken bir ürüne daha kıyamet zammı geliyor! Markete şimdi gidip alıp hemen buzdolabına koyun

Çay, şeker, ayçiçek derken bir ürüne daha kıyamet zammı geliyor! Markete şimdi gidip alıp hemen buzdolabına koyun

Türkiye'de zam furyası aldı başını gidiyor. Bir sektör temsilcisi ise kış aylarında büyük zam gelmesi beklenen ürünle ilgili açıklamalarda bulundu.



Türkiye'de enflasyonun etkisiyle birlikte gıda fiyatları aldı başını gitti. Durum böyle olunca vatandaşların en çok tükettiği ürünlere art arda zamlar geldi. Ancak işin kötü tarafı bu zamların duraksaması bir yana daha da artarak gelmeye devam etmesi. Sektör temsilcisi, bir üründe daha beklenen korkunç zamla ilgili değerlendirmede bulundu. 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön