11 / 05 / 2024

Yumurta, şeker ve ayçiçek derken bir ürüne daha çok büyük zam gelecek! Hemen şimdi alıp eve koyun

Yumurta, şeker ve ayçiçek derken bir ürüne daha çok büyük zam gelecek! Hemen şimdi alıp eve koyun

Ülkemizde art arda zam gelen ürünlerin ardından bir haber de dünya piyasasından geldi. Dünya piyasasında şu anda sıkıntı yaşayan bir ürün var ki evlerimizde çok kullandığımız bir ürün. Herkesin şimdiden stok yapması gerektiği ifade edildi.



ŞİMDİDEN ÖNLEM ALINMAYA BAŞLADI

İngiltere merkezli teslimat şirketi “Milk and More” ise cam şişelerinin ortalama ömrünü artırmaya çalıştıklarını söyledi. Şirket hasar görmüş şişeleri saptayacak tarayıcılar dahil şişelerini korumaya yönelik önlemler almaya başladı.

Bu önlemlere ek olarak bazı cam üreticileri de doğalgazdan petrole veya dizele geçiyor. Bazı büyük üreticiler de üretimlerinin bir kısmını gaz fiyatlarının daha düşük olduğu bölgelere aktarmayı düşünüyor. 

Yuki elektrikli, 3 tekerlekli Greta Mini'nin fiyatı ne kadar? İşte 31 Ağustos 2022 fiyat listesi...

Uçak bilet fiyatları yükselirken, satışlar azaldı! Havayolu şirketleri iç hatlara sefer yapmak istemiyor!

Emlak Konut GYO'nun Allsancak'taki toplam geliri 996.6 milyon TL'ye çıktı!

 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön