02 / 05 / 2024

Ayçiçek yağının bir litresine beklenen indirim geldi! Market raflarında yerini aldı

Ayçiçek yağının bir litresine beklenen indirim geldi! Market raflarında yerini aldı

Vatandaşa bayram öncesi ayçiçek yağında indirim haberi geldi. Market raflarında indirimli fiyattan ayçiçek yğı satılmaya başlandı. Ayçiçek yağı indirimi sonrası ilgi büyük oldu. İşte ayçiçek yağında oluşan son fiyatlar...



Ayçiçek yağı almak için fiyatların düşmesini bekleyen vatandaşlara beklenen indirim haberi geldi. Marketlerde litresi 44,99 liradan satılan ayçiçek yağı yeni indirimli fiyatıyla satışa sunuldu. İndirimli ayçiçek yağı satışı vatandaşı sevindirdi. Son zamanlarda yaşanan fiyat artışları ve marketlerde ürün fiyatlarındaki fahiş artışlarından dolayı ‘Türk Şeker’ çeşitli ürünler için indirimli satış mağazası açtı. Mağazada un, turşu, makarna, şehriye ve salça gibi ürünler satışa çıkartıldı. Mağazada 1 kilogram şekerin fiyatı 11 TL, 1 kilogram ayçiçek yağı 29 TL 75 kuruştan satışa sunuldu. İndirimli ürünlerin satıldığı mağazaya vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön