28 / 04 / 2024

Ayçiçek yağlarında 55 liralık indirim haberi: BİM ŞOK ve A101 fiyatları aşağı çekti! 8 Haziran fiyat listesi

Ayçiçek yağlarında 55 liralık indirim haberi: BİM ŞOK ve A101 fiyatları aşağı çekti! 8 Haziran fiyat listesi

Ayçiçek yağı fiyatları son dönemde yeniden hareketlenmeye başladı. Bazı marketlerde 5 litre ayçiçek yağı 199 liraya kadar çıktı. Bu Çarşamba, BİM, ŞOK ve A101 gibi marketler ayçiçek yağlarında indirim yaptı. İşte 8 Haziran fiyat listesi...



Komili ayçiçek yağı 5 litre teneke, market raflarında 194.90 liradan satılıyor. Son dönemde ayçiçek yağlarında yeniden bir hareketlenme başladı. Vatandaşın mutfak alışverişinde en önemli kalemlerden biri olan ayçiçek yağlarında BİM, ŞOK, A101 gibi mağazalarda 8 Haziran Çarşamba günü belli miktarlarda indirimler yapıldı.

Ayçiçeği yağında gümrük vergisi sıfırlandı Toprak Mahsülleri Ofisi kanalıyla yurt dışından ayçiçek yağı ithal edilecek. 

Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişci, Türkiye'de ayçiçek yağıyla ilgili bir stok sorunu olmadığını ifade etti.

5 litre ayçiçek yağları 199,50 liraya kadar yükseldi. Artan fiyatlar sonrasında vatandaşlar indirim yapan marketleri araştırıyor.

8 Haziran Çarşamba günü ayçiçek yağına indirim haberi BİM, ŞOK ve A101 marketlerinden geldi 

İşte detaylar...

 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön