18 / 07 / 2024

AYD V. AVM Yatırımları Konferansı 7 Mart'ta gerçekleşiyor!

 AYD V. AVM Yatırımları Konferansı 7 Mart'ta gerçekleşiyor!

“FARKLILAŞMANIN ANAHTARI REKABET” ana teması ile yapılacak Konferansın ikinci gününe Avrupa Birliği Bakanı ve Başmüzakereci Egemen Bağış da katılacak...




Yatırım Panelinde dünya liderleri bir araya gelirken Futbol’da Rekabet panelind ise spor dünyasının duayenleri Selahattin Beyazıt, Ali Şen ve Özkan Sümer değerlendirmeler yapacak.


AYD (Alışveriş Merkezi Yatırımcıları Derneği) AVM Yatırımları Konferansının ikinci günü saat 09.00’de!

AYD Başkanı Hulusi Belgü ve Avrupa Birliği Bakanı ve Başmüzakereci Egemen Bağış’ın açılış konuşmaları ile başlayacak.


Doç.Dr.Deniz Gökçe’nin “2013’te Türkiye ve Dünya Ekonomisini neler bekliyor? Nelere dikkat etmeliyiz?” konulu konuşmasının (keynote) ardından kısa sunumda “Turkcell’in Perakende Dünyası” anlatılacak.


DÜNYA LİDERİ YATIRIMCILAR TÜRKİYE’Yİ VE BÖLGEYİ YATIRIM PANELİNDE DEĞERLENDİRECEK


“Yatırımlar” konulu panel Hakan Kodal moderatörlüğünde 11.30-12.30 arasında gerçekleştirilecek. Dünyanın önde gelen yatırımcıların bir araya getirecek panelde; Torunlar GYO ve GYODER YK Başkanı Aziz Torun, Multi Asset Management and Multi Mall Management CEO Arie den Hartog, Metro Properties CEO Jean Cristophe Bretxa, Blackstone Küresel Perakende Danışmanı Robert Welanetz, ECE Proje Yönetimi Bşk. Yrd. Gerhard L.Dunstheimer yatırımları, Türkiye’yi ve Bölge’yi değerlendirecekler.


“AVM Hizmet Başarı Ödülleri Töreni” ile devam edecek Konferans’ta “Watsons çok mağaza açacağız ama nasıl?” konulu kısa sunum yapılacak. “Rekabet”in tartışılacağı panel sonrasında “Rekabette Mülk Yönetiminin Rolü” kısa sunumu ve “Kentleşme ve AVM’ler”in tartışılacağı panel düzenlenecek.


FUTBOL’DA REKABET

Organize perakendenin dinamosu olan AVM sektörünün yerli yabancı en büyük oyuncularının bir arada olacağı Konferansın son oturumu olan “Futbolda Rekabet” panelinde; spor ve futbol dünyasına ve fairplay’e büyük katkıları olan Selahattin Beyazıt, Ali Şen ve Özkan Sümer bir araya gelecek.


Ayrıca iki gün boyunca AYD Bilardo Turnuvası yapılacak ve Konferans sonunda düzenlenecek Ödül Töreni’nde birinciye “AYD Bilardo Kupası” verilecek.


Geri Dön