27 / 04 / 2024

Aydın Şengül: Kentsel dönüşüm sürecini iyi yönetmek lazım!

Aydın Şengül: Kentsel dönüşüm sürecini iyi yönetmek lazım!

AK Parti ' nin Büyükşehir Belediye Başkan adayları arasında adı geçen İzmir Milletvekili Aydın Şengül tarafında, kentsel dönüşüm sürecinin iyi yönetilmesi gerektiği ifade edildi.



AK Parti İ1 Başkanlığı döneminde de kentsel dönüşüm projeleri ürettiklerini belirten Şengül, "Şehir plancısı bir AK Parti Milletvekili olarak  İzmir  Büyükşehir Belediye Başkanlığı'nı tabii ki isterim. Çünkü o süreci çok iyi yönetmek ve İzmir'i yaşanır, çağdaş hale getirmek lazım" dedi. 


Önce Binali Yıldırım 

Ulaştırma, Haberleşme ve Denizcilik Bakanı, İzmir Milletvekili Binali Yıldırım'ın İzmir'den aday olmaması durumunda ortaya çıkmaya hazırlanan Aydın Şengül, şunları söyledi: "Teşkilatın içinden geliyorum ve İzmir'in sorunlarını çok iyi biliyorum. İl Başkanlığım dönemimde AK Parti'nin oylarını yüzde 37'lere çıkardım ve şu anda vekil olarak hizmet veriyorum. İzmirlilere AK Parti belediyeciliğini tanıştırmak istiyoruz." Kulislerde Binali Yıldırım'ın aday seçilmemesi durumunda en güçlü aday olacağı konuşulurken, temayül yoklamasından da birinci sırada çıkacağı tahmin ediliyor.



Milliyet Ege


Geri Dön