08 / 05 / 2024

Aydın SGK Hizmet Binası'nın temeli atıldı!

Aydın SGK Hizmet Binası'nın temeli atıldı!

İnşaat bedeli 15 milyon 600 bin lira olan ve 'akılla bina' olarak projelendirilen Aydın SGK'nın yeni hizmet binası, 2016 yılının mart ayında tamamlanarak vatandaşlara hizmet vermeye başlayacak.



Aydın'ın 'akıllı' SGK binasının temeli atıldı


Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) tarafından Aydın'a yapılacak SGK Hizmet Binası'nın temeli, törenle atıldı. İnşaat bedeli 15 milyon 600 bin lira olan ve 'akılla bina' olarak projelendirilen Aydın SGK'nın yeni hizmet binası, 2016 yılının mart ayında tamamlanarak vatandaşlara hizmet vermeye başlayacak. 


Milletvekilleri katıldı

SGK Aydın İl Müdürlüğü, Efeler'deki vatandaşlara daha iyi hizmet vermek amacıyla yeni hizmet binası için temel atma töreni düzenledi. Aydın Kadın ve Doğum Hastanesi'nin yan tarafında bulunan Vakıflar Bölge Müdürlüğü'ne ait 8 bin 363 metrekare alanda yapılacak hizmet binası inşaat alanında gerçekleşen törene, Vali Erol Ayyıldız, AK Parti milletvekilleri Mehmet Erdem, Semiha Öyüş, Ali Gültekin Kılınç, SGK İnşaat Daire Başkanı Abdullah Kavaklı, SGK İl Müdürü Rıfat Kocaoğlu, AK Parti İl Başkanı Sadık Atay ile birlikte davetliler katıldı. 


Belediye 2 yıl geciktirdi

AK Parti Milletvekili Mehmet Erdem, 2006'da çıkartılan Sağlık Reform Paketi ile sosyal güvenlikte önemli değişikliklere imza attıklarını belirterek, şunları söyledi: "Reformla sosyal güvenlik hizmetlerini tek çatı altında topladıktan sonra kaliteli hizmet için modern hizmet binaları yaptık. Aydın'a SGK Hizmet Binası iki yıl önce yapılacaktı. Ancak belediye ticari alan statüsünde bulunan bu arsada imar değişikliğine onay vermediği için, bu yatırım iki yıl gecikti. Nihayet binanın temelini attık. Yatırım konusundaki bu gecikmeden dolayı Aydınlılardan özür diliyoruz."

Milletvekili Semiha Öyüş ise kentte 850 bin kişinin hizmet aldığı SGK'nın modern binada vatandaşlara kaliteli hizmet sunacağını söyledi. Vali Erol Ayyıldız ise kent için çok önemli bir yatırıma imza atıldığını kaydederek, emeği geçenleri kutladı. 



Yeni Asır


Geri Dön