19 / 05 / 2024

Aydın SGK Hizmet Binası nerede inşa ediliyor

Aydın SGK Hizmet Binası nerede inşa ediliyor

İnşaat bedeli 15 milyon 600 bin lira olan ve 'akılla bina' olarak projelendirilen Aydın SGK'nın yeni hizmet binası, 2016 yılının mart ayında tamamlanarak vatandaşlara hizmet vermeye başlayacak.

SGK hizmet dökümünüzde 'S,Ş,K' harfleri ne anlama geliyor? Eğer bu harfler varsa aman dikkat!

Çıkan EYT yasası ile birlikte milyonlarca vatandaş emekli olmaya hak kazandı. Nisan ayında ilk emekli aylıklarını alacak emeklileri korkutan bir uyarı geldi. SGK hizmet dökümünde ‘S, Ş, K’ harfleri yazanların emekliliği riske düşebiliyor.

SGK hizmet dökümünüzde 'S,Ş,K' harfleri ne anlama geliyor? Eğer bu harfler varsa aman dikkat!

EYT’nin Resmi Gazete'de yayımlanarak yasalaşmasının ardından, EYT başvuruları başlamış durumda. SGK hizmet dökümünde bulunan bazı harfler ise EYT ile emeklilik hakkına sahip olan vatandaşları da ilgilendiriyor. Uzmanlar sigorta dökümünde bulunan S, Ş ve K harfleri için uyarıyor.

TOKİ Bursa ve Aydın'da zemin etüt raporu hazırlatacak!

Bursa İli Yenişehir İlçesi Subaşı Mah. 200 Adet Konut Projesi ve Aydın İli Söke İlçesi, Yenikent Mah. 200 Adet Konut Projesi Kapsamında İmar Planına Esas Jeolojik Jeoteknik Etüd Raporu Hazırlanması Hizmet Alımı İşi ihalesi bugün saat 10:00'da yapılacak.

Aydın Koçarlı Belediye binası yıkılıyor!

Aydın Koçarlı Belediyesi, belediye binasının yıkım çalışmalarına başladı. Yıkılan bina sonrasında yeni yapılan binada Belediye ve Emniyet Müdürlüğü hizmet verecek.

Aydın Efeler'e sosyal tesis yapılacak!

Aydın'da 10 yıldır kullanılmayan ve bakımsızlıktan viraneye dönen yüzme havuzu sosyal tesis olarak hizmet vermeye başlayacak. 

Batman SGK hizmet binası inşaatı durdu mu?

Batman'da 7 Aydır kaba inşaatı tamamlanan SGK hizmet binasında işler durma noktasına geldi. 8 Milyon TL’ye mal olacak olan SGK hizmet binasının yapımını üstlenen firmanın sözleşmesi fesih yolunda.

Aydın Köşk Belediyesi yeni binasına kavuştu!

Aydın’ın Köşk ilçesinde yıllardır küçük bir binada vatandaşlara hizmet vermeye çalışan belediye yeni binasına kavuştu.

SGK Hizmet Binalarının Toplu Açılış Töreni yapıldı!

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Müezzinoğlu, Beştepe Millet Kongre ve Kültür Merkezi'nde düzenlenen SGK Hizmet Binalarının Toplu Açılış Töreni'nde yaptığı konuşmada, bugüne kadar 367 hizmet binasını vatandaşların hizmetine sunduklarını belirtti.

Aydın SGK binası Kasım'da taşınacak!

Aydın İl Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) Destek Hizmetleri Avukatı Şebnem Kutluca, 6736 Sayılı Kanun kapsamında yapılandırma başvuruları nedeniyle tamamlanan yeni binaya taşınmanın geciktiğini belirterek, “Kasım’dan itibaren yeni binamızda vatandaşa hizmet vereceğiz” dedi.

Aydın çevre yolunda sona gelindi!

AK Parti Aydın İl Başkanı Ömer Özmen, çevre yolundaki çalışmalarda sona gelindiğini belirterek "Ekim ayında hizmet vermeye başlayacak olan çevre yoluyla kent trafiği rahatlayacak" dedi

Aydın Jandarma Bölge Komutanlığı kapatıldı!

Aydın Jandarma Bölge Komutanlığı, OHAL kapsamında kapatıldı. Jandarma bölge komutanlığının, aynı yerleşkesinde Aydın Garnizon Komutanlığı olarak hizmet vereceği belirtildi.

Kahta SGK hizmet binasında son durum!

TBMM Başkanvekili Ahmet Aydın , Kahta ilçesinde Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) hizmet binasını inşaat alanında incelemede bulundu.

Ali Aydın: Yapı maliyetleri, sektörü zora soktu!

Kısa adı KAYİMDER olan Kayseri İmar İnşaat Müteahhitleri Dayanışına Derneği Başkan Ali Aydın dernek hizmet binasında bir basın toplantısı gerçekleştirerek, inşaat sektörünün içinde bulunduğu sıkıntıları medya aracılığı ile kamuoyu ile paylaştı.

Aydın SGK Hizmet Binası nerede inşa ediliyor Haberi

Aydın SGK Hizmet Binası nerede inşa ediliyor

Aydın'ın 'akıllı' SGK binasının temeli atıldı


Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) tarafından Aydın'a yapılacak SGK Hizmet Binası'nın temeli, törenle atıldı. İnşaat bedeli 15 milyon 600 bin lira olan ve 'akılla bina' olarak projelendirilen Aydın SGK'nın yeni hizmet binası, 2016 yılının mart ayında tamamlanarak vatandaşlara hizmet vermeye başlayacak. 


Milletvekilleri katıldı

SGK Aydın İl Müdürlüğü, Efeler'deki vatandaşlara daha iyi hizmet vermek amacıyla yeni hizmet binası için temel atma töreni düzenledi. Aydın Kadın ve Doğum Hastanesi'nin yan tarafında bulunan Vakıflar Bölge Müdürlüğü'ne ait 8 bin 363 metrekare alanda yapılacak hizmet binası inşaat alanında gerçekleşen törene, Vali Erol Ayyıldız, AK Parti milletvekilleri Mehmet Erdem, Semiha Öyüş, Ali Gültekin Kılınç, SGK İnşaat Daire Başkanı Abdullah Kavaklı, SGK İl Müdürü Rıfat Kocaoğlu, AK Parti İl Başkanı Sadık Atay ile...