17 / 05 / 2024

Aygaz'dan muhteşem kampanya! 'Boş Tüpleriniz Yardıma Dönüşsün' projesiyle deprem bölgesine yardım!

Aygaz'dan muhteşem kampanya! 'Boş Tüpleriniz Yardıma Dönüşsün' projesiyle deprem bölgesine yardım!

Evinde boş mutfak tüpü olan tüm vatandaşlar için Aygaz çok iyi bir kampanya duyurusu yaptı. Boş tüp ile Aygaz’a giderek, bu tüplere LPG dolduruluyor ve depremde zarar gören bölgelere ulaştırılıyor. 



Aygaz dan muhteşem kampanya! Boş Tüpleriniz Yardıma Dönüşsün projesiyle deprem bölgesine yardım!

Aygaz kampanya duyurusu yaptı

Aygaz evinde mutfak tüpü olan tüm vatandaşları bu kampanyaya katılmaları için davet etti. Aygaz’ın düzenlemiş olduğu bu kampanya 14 Şubat 2023 ile 31 Mart 2023 tarihleri arasında devam edeceğini açıkladı. Bu kampanya tüm Aygaz tüplügaz bayilerinde geçerli olacaktır. Aygaz mobil uygulamasına üye olarak kampanyaya katılabilirsiniz. Mobil uygulamaya girerek “Boş Tüpleriniz Yardıma Dönüşsün” kampanyası bölümünde bulunan tüm gerekli olan bilgileri doldurduktan sonra uygulama üzerinden seçmiş olduğunuz Aygaz bayisinin adresine gidere Aygaz ve Mogaz markalı tüplerini teslim edebilirsiniz. Ücretsiz olarak teslim etmiş olduğunuz 2 kg ve 12 kg olan tüpler LPG ile doldurularak depremden etkilenmiş olan bölgelere yardım amacı ile gönderilecektir. Bu gönderme işlemleri AFAD başta olmak üzere yetkili olan kurumların koordinasyonu ile gerekli bölgelere zarar görmeden gidecektir. 

O bankadan bomba kampanya! Katılan herkes 300 TL kazanacak son gün 28 Şubat

İş Bankası kartı olanlar acilen baksın! Yeni bir kampanya açıklandı! Son iki gün, hemen buraya bakın!

Migros'ta yetişen alıyor fırsatı! Yüzde 36'ya varan indirim! Piliç 42, ayçiçek yağı 139 TL! 25 Şubat 2023 fiyat listesi


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön