02 / 05 / 2024

Aygaz'dan muhteşem kampanya! 'Boş Tüpleriniz Yardıma Dönüşsün' projesiyle deprem bölgesine yardım!

Aygaz'dan muhteşem kampanya! 'Boş Tüpleriniz Yardıma Dönüşsün' projesiyle deprem bölgesine yardım!

Evinde boş mutfak tüpü olan tüm vatandaşlar için Aygaz çok iyi bir kampanya duyurusu yaptı. Boş tüp ile Aygaz’a giderek, bu tüplere LPG dolduruluyor ve depremde zarar gören bölgelere ulaştırılıyor. 



Aygaz yapmış olduğu bu kampanya ile tüm vatandaşların gönlünü fethetmeyi başardı. Aygaz evinde mutfağından bulunan boş tüpleri olanlara seslendi. “Boş tüplerinizi getirin depremde zarar gören bölgelere içerisine LPG doldurarak ihtiyaç sahiplerine yollayalım” çağrısında bulundu. Aygaz tarafından yapılmış olan bu kampanya 31 Mart 2023 tarihine kadar devam edecek. Aygaz evinde tüp olan tüm vatandaşlara seslendi. 

Aygaz dan muhteşem kampanya! Boş Tüpleriniz Yardıma Dönüşsün projesiyle deprem bölgesine yardım!

Aygaz’dan gönülleri fetheden kampanya

Merkez üssü Kahramanmaraş olan depremden 11 il birden etkilendi. Depremin ardından pek çok firma yardım duyurusu yaptı. Aygaz da bunlardan bir tanesi oldu. Depremden büyük ölçüde etkilenen 11 il için büyük yardımlar yapılırken Aygaz sessiz kalmadı. Aygaz’ın başlatmış olduğu bu yardım kampanyası tüm vatandaşlar tarafından alkışlarla karşılandı. Evinde boş mutfak tüpü olan tüm vatandaşları yardım kampanyasına davet etti. Boş mutfak tüplerine LPG doldurma işlemi yaparak depremden etkilenen bölgelere yardım için yollayacağını açıklayan Aygaz’ ilgi arttı. Bu hareket ile Aygaz tüm vatandaşların dikkatini çekmeyi başardı. 
 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön