06 / 07 / 2024

O bankadan bomba kampanya! Katılan herkes 300 TL kazanacak son gün 28 Şubat

O bankadan bomba kampanya! Katılan herkes 300 TL kazanacak son gün 28 Şubat

İş Bankası kartı olan tüm vatandaşlar için müjdeli haber geldi! İş Bankası yeni bir kampanya duyurdu. Son başvuru tarihi 28 Şubat olarak açıklandı.



Tüm vatandaşlar bankaların yapmış olduğu kampanya fırsatlarını çok yakından takip etmektedir. İş Bankası yeni kampanya duyurusu ile müşterilerini sevindirdi. Yapmış oldukları kampanyaya son başvuru tarihi 28 Şubat olarak belirlendiğini açıkladı. Kampanyaya katılmak isteyen tüm İş Bankası müşterileri Maximum Mobil ya da İşcep uygulamalarından tüketiciler kısmından kampanyalar bölümüne girerek katıldım butonuna basmaları yeterli olacaktır. Bu şekilde kampanyaya başvurmuş olunacağı belirtildi. 

O bankadan bomba kampanya! Katılan herkes 300 TL kazanacak son gün 28 Şubat

İş Bankası kampanyası detayları

İş Bankası yapmış olduğu kampanya detaylarını resmi internet sitesi üzerinden tüm vatandaşlara paylaştı. Kampanyaya takılmış olan tüm vatandaşlar 300 TL değerinde MaxiPuan kazanacak. İş Bankası tüm detayları paylaştı; “ Maksimum Mobil üzerinden ya da İşcep üzerinden Market Kampanyası’na katılın, 1 Şubat ile 28 Şubat tarihleri arasında Maximum kartınız ile Maximum anlaşmalı marketlerden yapacağınız tek seferlik 400 TL ve üzeri ilk peşin alışverişinizden hemen sonra, gidişatları farklı 400 TL ve üzeri her alışverişinizde 30 TL, toplamda 300 TL değerinde MaxiPuan kullanabilirsiniz.” Şeklinde paylaştı. İş Bankasının yapmış olduğu açıklamaya göre MaxiPuanlar 3 Mart 2023 tarihine kadar kartlara yüklenmiş olacak. 28 Şubat tarihine kadar başvurular devam edecek.
 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön