06 / 07 / 2024

O bankadan bomba kampanya! Katılan herkes 300 TL kazanacak son gün 28 Şubat

O bankadan bomba kampanya! Katılan herkes 300 TL kazanacak son gün 28 Şubat

İş Bankası kartı olan tüm vatandaşlar için müjdeli haber geldi! İş Bankası yeni bir kampanya duyurdu. Son başvuru tarihi 28 Şubat olarak açıklandı.



O bankadan bomba kampanya! Katılan herkes 300 TL kazanacak son gün 28 Şubat

Geçerli olan ve olmayan kartlar ve işletmeler

İş Bankası Maximum özelliğinde bulunan Maximum, MercedesCard, Maximiles, Maximiles Black, İş’te Üniversiteli, Maximum Genç kredi kartlarında geçerli olacaktır. Bunlar ile beraber bankamatik kartları ve Maxipara kartları da kampanyaya dahil edilecek. Bu kartların hepsi kampanyaya dahil edileceği açıklandı. Kampanyaya dahil edilmeyecek olan kartlar ise şu şekilde açıklandı. Ticari kartlar, Aidatsız kartlar, Maximum Fırsat ve MaxiPuan kartları kullanılarak yapılan işlemler kampanyaya dahil edilmeyeceği açıklandı. İptal edilen ürünler ve iade işlemleri, Maximum özelliği olan POS cihazları ile yapılmayan işlemleri farklı ürün kategorisinde satış yapmakta olan e-ticaret firmaları kampanyaya dahil edileceği yönünde açıklama geldi. 

Yakacak ihtiyacı olanlar banka hesabınızı kontrol edin! Nakit desteğin ikinci kısmı hesaplara yattı!

İş Bankası kartı olanlar acilen baksın! Yeni bir kampanya açıklandı! Son iki gün, hemen buraya bakın!

Müşterilerine 2000 TL nakit hediye veren banka alışverişlere kolaylık sağlıyor!

 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön