29 / 04 / 2024

Aylıklarını yüzde 36 zamlı hali ne zaman yatırılıyor? İşte tarih netleşti! Tam 7125 TL yatırılacak

Aylıklarını yüzde 36 zamlı hali ne zaman yatırılıyor? İşte tarih netleşti! Tam 7125 TL yatırılacak

Zamlı aylıkların yatma tarihi kesinleşti. Yapılan zam tam yüzde 36.  Zamlı aylığı alanlar bu ay en az 7.125TL alacak.



Yapılan zamlarla yüzde 36 zamlı şekilde aylıkların yatacağı tarih kesinleşti. O ödemeleri alacak olan kişilerin maaş tarihleri kapıda. Dul ve yetim aylığının zamlı ödenmesinin detayları ve takvimi detaylandırıldı.

Emekli olan kişilere en alt kademeden en az 7 bin 500 TL maaş alacak. Durum bu şekilde olunca dul ve yetim maaşları için de beklenen ve istenen zam haberi geldi. Ekonomik açıdan herkesin zor dönemleri yaşanırken, yetim ve dul kişilerden bu zorluğun daha fazla yaşandığına dair bilgiler gelmektedir. Yapılan bu zam onlar için büyük önem taşıdı ve heyecan uyandırdı.

 Aylıklarını yüzde 36 zamlı hali ne zaman yatırılıyor? İşte tarih netleşti! Tam 7125 TL yatırılacak

2023 dul ve yetim aylıklarına ne kadar zam geldi?

2023 aylıkları için vatandaşlar sık sık aramalar yapıyor. Yetim ve dul aylığı geçimini sağlamak zorunda ek geliri olmayan vatandaşlar için yapılan zamlar oldukça önemli oluyor. Emekli maaşları için yapılan zamlardan sonra dul ve yetim aylıklarına da yüzde 36 zam yapıldı. Yapılan zamlardan sonra dul ve yetim olup maaş almayanlarda başvuru yapmak istiyorlar. Peki dul ve yetim aylığı için başvuru nasıl yapılır? Aylıklar yapılan zamlarla kaç para olarak yatacak? Dul ve yetim maaşını kimler alabilirler?

 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön