17 / 05 / 2024

Aylıklarını yüzde 36 zamlı hali ne zaman yatırılıyor? İşte tarih netleşti! Tam 7125 TL yatırılacak

Aylıklarını yüzde 36 zamlı hali ne zaman yatırılıyor? İşte tarih netleşti! Tam 7125 TL yatırılacak

Zamlı aylıkların yatma tarihi kesinleşti. Yapılan zam tam yüzde 36.  Zamlı aylığı alanlar bu ay en az 7.125TL alacak.



 Aylıklarını yüzde 36 zamlı hali ne zaman yatırılıyor? İşte tarih netleşti! Tam 7125 TL yatırılacak

Dul ve yetim maaşı ikramiyesi

Çalışma ve Sosyal İşler Bakanlığı dul ve yetim aylığı alan vatandaşlara yönelik açıklama yaptı. Açıklamada, Nisan 2023 ödemelerinin dosyaya göre 7.000.500 TL ve 8.8 milyon emekliye yapılacağı belirtildi. Emeklilere yapılan zamdan sonra Nisan ayında dul ve yetim aylıkları da zamlı olarak hesaplara eklenecek.

Yapılan zamlardan sonra dul ve yetim aylığı alan vatandaşlara Ramazan ikramiyesi olarak ödenecek ödemeler de aynı şekilde zamlandırıldı. Böylece nisan ayında 1100 TL olan ikramiye 2000 TL'ye yükseldi. Yani yapılan zammın oranı aylık 4125 TL'den 5625 TL'ye, ikramiye tutarı 825 TL'den 1500 TL'ye yükseldi. Bu durumda %75 oranında dul ve yetim aylığı alan vatandaşların net mevduatı 7.125 TL olacak.

9 Nisan evde bakım maaşı yatan iller listesi! Evde bakım maaşı Nisan'da bayramdan önce erken yatacak mı?

EYT'den emekli olup çalışanlar dikkat! Daha fazla maaş alabilirsiniz...

EYT’liler nisan ayında köşe! EYT'liler ilk maaşta ne kadar para alacak? Emekli maaş ve ikramiyeleri ne zaman ödenecek?


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön