14 / 05 / 2024

Az önce açıklandı! Benzin, motorin ve LPG’de şok karar! Duyunca kulaklarınıza inanamayacaksınız!

Az önce açıklandı! Benzin, motorin ve LPG’de şok karar! Duyunca kulaklarınıza inanamayacaksınız!

Akaryakıt fiyatlarına gelen zamlar araç sahiplerinin canını sıkmaya devam ediyor. Bu nedenle, bankaların akaryakıt kampanyalarını takip eden araç sahiplerine Halkbank’tan son dakika bir akaryakıt kampanyası geldi.



Benzin, motorin ve LPG’de arka arkaya gelen zamlar nedeniyle artık araçlarına binmeye korkar hale gelen araç sahipleri çareyi bankaların akaryakıt kampanyalarını araştırmakta buldu. Bu nedenle, hem müşterilerinin yaptıkları alışverişlerde kazançlı çıkmasını ve hem de bünyesine yeni müşteri katmayı planlayan bankalar da peş peşe akaryakıt kampanyaları düzenlemeye başladı.

Bu doğrultuda, bir yeni akaryakıt kampanyası da Halkbank’tan geldi. Halkbank, Paraf müşterilerine özel olarak düzenlediği kampanyası kapsamında akaryakıt alışverişlerine özel 100 TL ParafPara hediye edeceğini duyurdu. Kampanyanın 30 Eylül tarihinde sona ereceğini duyuran Halkbank, kampanyaya ilişkin tüm detayları ve katılım koşullarını Paraf’ın resmi internet sitesinden paylaştı.

Az önce açıklandı! Benzin, motorin ve LPG’de şok karar! Duyunca kulaklarınıza inanamayacaksınız!

KAMPANYA DETAYLARI

  • 1 Eylül 2023 - 30 Eylül 2023 tarihleri arasında akaryakıt sektöründe Paraf ile yurt içi tüm banka POS cihazlarından peşin olarak yapılacak 750 TL ve üzeri 4’üncü harcamaya  100 TL ParafPara verileceği öğrenildi.

  • Kampanyaya katılım sağlamak için alışveriş yapmadan önce Paraf Mobil uygulamasından kampanyanın Hemen Katıl butonuna tıklanması ya da yurt içinden YAKIT yazıp 3404’e (KKTC için 3444’e) kısa mesaj gönderilmesi gerektiği ifade edildi.

  • Kampanyanın müşteri bazlı hazırlandığı bir müşterinin bahsi geçen kampanyaya sadece bir defa katılabilir ve aynı zamanda, en fazla 100 TL ParafPara kazanabileceği belirtildi.

  • Kampanya katılım kısa mesaj Halkbank’ta kayıtlı cep telefonu numarasından gönderilmesi gerektiği paylaşıldı.

  • Kampanya katılımı, belirtilen SMS’in Halkbank sistemine ulaşmasından ve bunun yanı sıra, kart sahibine Halkbank tarafından kayıt olduğu bilgisinin verilmesinden sonra sağlanacağı vurgulandı. 

Az önce açıklandı! Benzin, motorin ve LPG’de şok karar! Duyunca kulaklarınıza inanamayacaksınız!

  • Kampanyaya katılım kısa mesajının ücretsiz olduğu, kampanyaya katılım sağlayabilmek için kısa mesajın Turkcell, Vodafone veya Türk Telekom operatörleri aracılığı ile ve yurt içinden gönderilmesi gerektiği bildirildi.

  • Aynı gün aynı iş yerinden gerçekleştirilecek harcamaların ilkinin bahsi geçen kampanya kapsamında yer alacağının altı çizildi.

DAHA FAZLA DETAY İÇİN TIKLAYINIZ

SSK ve Bağ-Kur'lulara yüzde 19.44, 31.92 ve 35.25’lik Ocak 2024 zamları tek tek hesaplandı! İşte yeni zamlı maaşlar...

Bu hafta hangi şirketler halka arz olacak? İşte 6-8 Eylül tarihlerindeki halka arz talep toplama saatleri ve listesi...

ŞOK’ta indirim fırtınası! 4+1 merpen 419 TL’ye, Fairy hepsi bir arada 368 TL’ye, klimalı yastık 125 TL’ye düştü!


Geri Dön