29 / 04 / 2024

Babalar Günü'nde Leapmotor'dan T03 alımlarında şık jest: ''Babaları baba yapan anneler''e tektaş yüzük hediye!

Babalar Günü'nde Leapmotor'dan T03 alımlarında şık jest: ''Babaları baba yapan anneler''e tektaş yüzük hediye!

Leapmotor, Türkiye pazarına sunduğu son teknolojik araçlarıyla dikkat çeken yüzde yüz elektrikli araç üreticisi, Babalar Günü'ne özel bir kampanya düzenliyor. Şirket, T03 modeli satın alan müşterilere "babaları baba yapan tüm annelere" tektaş yüzük hediye edecek.



Leapmotor'un Türkiye ve Avrupa'daki distribütörlüğünü üstlenen Ulu Motor, Babalar Günü'ne özel olarak müşterilerine heyecan verici bir kampanya sunuyor. Özellikle şehir içi ulaşımda üstün performans sağlayan Leapmotor T03 modelinin satın alımlarında geçerli olacak kampanya kapsamında, "babaları baba yapan tüm annelere" tektaş yüzük hediye edilecek.

Babalar Günü nde Leapmotor dan T03 alımlarında şık jest: Babaları baba yapan anneler e tektaş yüzük hediye!

Leapmotor T03 modeli yenilikçi tasarımı ve çevre dostu yapısıyla öne çıkan bir elektrikli otomobil olarak biliniyor. Kampanya süresince gerçekleştirilecek tüm satışlarda, müşterilere ek bir motivasyon sağlanacak ve alıcılar sevdiklerine özel bir hediye sunma fırsatı yakalayacaklar. Leapmotor T03, hızlı şarj olma özelliği sayesinde yüzde 30'dan yüzde 80 doluluğa yaklaşık 36 dakikada ulaşabiliyor.


Geri Dön