15 / 05 / 2024

Babalar Günü'nde Leapmotor'dan T03 alımlarında şık jest: ''Babaları baba yapan anneler''e tektaş yüzük hediye!

Babalar Günü'nde Leapmotor'dan T03 alımlarında şık jest: ''Babaları baba yapan anneler''e tektaş yüzük hediye!

Leapmotor, Türkiye pazarına sunduğu son teknolojik araçlarıyla dikkat çeken yüzde yüz elektrikli araç üreticisi, Babalar Günü'ne özel bir kampanya düzenliyor. Şirket, T03 modeli satın alan müşterilere "babaları baba yapan tüm annelere" tektaş yüzük hediye edecek.



Ulu Motor CEO'su Mahmut Ulubaş, Leapmotor T03 modelinin tam dolu bir batarya ile 417 kilometre menzil sunduğunu belirtirken, müşterilere tektaş yüzük hediye etmeleriyle otomobil deneyimini daha da özel hale getirmeyi hedeflediklerini ifade etti. Ulubaş ayrıca, Leapmotor T03'ün yenilikçi tasarımı ve çevreci özellikleriyle kullanıcı beklentilerini fazlasıyla karşıladığını vurguladı.

Babalar Günü nde Leapmotor dan T03 alımlarında şık jest: Babaları baba yapan anneler e tektaş yüzük hediye!

Leapmotor'un Türkiye distribütörü Ulu Motor, 2004 yılında kurulmuş ve otomobil sektöründe fark yaratan çalışmalarıyla biliniyor. Ayrıca, Ulu Motor aynı zamanda diğer markaların Türkiye temsilciliğini de üstlenerek daha temiz bir çevre ve daha yaşanabilir bir dünya için çalışmalarını sürdürüyor.

 Babalar Günü nde Leapmotor dan T03 alımlarında şık jest: Babaları baba yapan anneler e tektaş yüzük hediye!

Leapmotor'un Babalar Günü kampanyası kapsamında sunulan tektaş yüzük hediyeli T03 modeli, özellikle şehir içinde konforlu bir sürüş tercih eden kullanıcıların beğenisine sunulacak. Kampanyaya özel olarak indirilen fiyatıyla 849.000 TL'den satışa sunulacak olan araç, piyasada öne çıkan modellerden ayrılarak kullanıcılara unutulmaz bir deneyim yaşatmayı amaçlıyor.

AYRINTILI BİLGİ İÇİN: http://leapmotortr.com/

EDİTÖR NOTU:  Bu haber 10 Haziran 2023 tarihinde saat 23.21'de yazılmıştır. An itibarıyla dolar kuru 23 lira 50 kuruş, euro 25 lira 26 kuruş, altının gramı ise 1500 lira değerinde.

22 kuruş yüzünden kiracıyı tahliye ettiler! Şok mahkeme kararıyla 1 milyonluk maliyet ortaya çıktı! Kiracılar için uyarı
Ekonomist Mustafa Sönmez: Doların 24TL'ye ulaşması enflasyon tehlikesini artırıyor!
Gram altın 2 ay sonra 1.700 TL olacak! Çantasını alan herkes hemen şimdi kuyumcuya fırlayacak!
Morgan Stanley'den şok Dolar/Türk Lirası tahmini: Yıl sonunda 28 TL! Doların yükselişi durdurulamayacak!

Geri Dön