28 / 04 / 2024

Bafra Belediye Meclisi Kasım Ayı Toplantısı gerçekleşti!

Bafra Belediye Meclisi Kasım Ayı Toplantısı gerçekleşti!

Bafra Belediye Meclisi Kasım Ayı olağan toplantısını gerçekleştirdi, Kasım Ayı Meclis Toplantısı Bafra Belediyesi Ali Kale Turistik Tesisleri Toplantı Salonu’nda Belediye Başkanı Zihni Şahin’in Başkanlığında gerçekleşti.




Bafra Belediye Meclisi Kasım Ayı olağan toplantısını gerçekleştirdi. Kasım Ayı Meclis Toplantısı Bafra Belediyesi Ali Kale Turistik Tesisleri Toplantı Salonu’nda Belediye Başkanı Zihni Şahin’in Başkanlığında gerçekleşti.

 

Bafra Belediye Meclisi Kasım Ayı olağan toplantısı şu gündem maddelerinden oluştu:

 

1-Bafra Belediye Meclisi’nin olağan Kasım toplantısına ait gündemin oylanması.

 

2-İmar Komisyonu Raporu'nun görüşülmesi.

 

3-Gelen evrak ve dilekçelerin görüşülmesi.

 

Olağan Kasım Ayı Toplantısı’nda gündem maddelerini oluşturan konulardan biri olan Bafra Belediyesi’nin Sera Osb’ye ortaklığı nedeni ile üye seçimi yapıldı.

 

Üyeliğe oy birliği ile iki asil iki de yedek üye seçildi. Yapılan oylamada asil üye olarak Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin ve Belediye Meclis Üyesi Ali Kale, yedek üyeler ise Belediye Meclis Üyeleri Şaban Deniz ve Ümit Sezgin oldu.

 

Öte yandan Bafra Belediyesi Kasım Ayı Meclis Toplantısı’nda meclis üyeleri tarafından dile getirilerek öneride bulunulan yeni bir oto pazarı oluşturulması hakkında da Başkan Şahin, Bafra Belediyesi İşletme ve İştirakler Müdürlüğü tarafından bir çalışma yürütüldüğü kısa zamanda da çalışmanın biteceği belirtildi.

 



Bafra Belediyesi


Geri Dön