03 / 05 / 2024

Bağcılar'da 937 bin TL'ye satılık 7 katlı apartman!

Bağcılar'da 937 bin TL'ye satılık 7 katlı apartman!

T.C. Bakırköy 6. Sulh Hukuk Satış Memurluğu, İstanbul ili Bağcılar ilçesi Bağcılar köyündeki 7 katlı apartmanı 937 bin 492 TL'den satışa çıkardı. Satış, 20 Temmuz 2012 Cuma günü 14:00-14:10 saatleri arasında yapılacak



İlan şöyle;


T.C. BAKIRKÖY 6. SULH HUKUK SATIŞ MEMURLUĞU

DOSYA NO: 2010/3 SATIŞ ÖRNEK NO: 27

TAŞINMAZIN AÇIK ARTIRMA İLANI


1- Taşınmazın Tapu Kaydı, Hali Hazır Durumu, imar Durumu:

İstanbul ili, Bağcılar İlçesi, Bağcılar Köyü, Ada: 186 - Parsel: 8, Cilt: 177, Sayfa: 17458'da kayıtlı Arsa. Taşınmaz 427,00 metrekare yüzölçümlü tapu kaydına göre Arsa vasfındadır. Satışa konu olan yer bu gayrimenkulun tamamıdır. Bilirkişi raporunda; söz konusu arsanın, İstanbul ili Bağcılar ilçesi Sancaktepe Mah. 3/7 Sk. No: 46 mevkiine kain, kayden arsa mahallen Bodrum Kat (sığınak)+Zemin kat+4 normal+teras kattan kattan müteşekkil 7 katlı bir apartmandır. Apartmanın dış girişi yan cepheden olup dış kapısı demirdendir. Giriş sahanlığı karo mozaik, kat sahanlıkları karo seramik, merpenlen basamakları dökme mozaik kaplı olup her katta 1 daire mevcuttur.

ZEMİN KAT DAİRESİ: 2 Yatak odası+salon+mutfak+banyo+WC den oluşup 95m2 alana sahiptir. Islak zeminler karo seramik kaplı olup, mutafak, banyo ve WC duvarları tavana kadar fayans kaplıdır. Pncereler ıSıcam PVC olup salon ve oda zeminleri laminant parkedir. Pencere önleri demir parmaklıklı olup daire kombi kaloriferli ve doğalgazlıdır.

NORMAL KAT DAİRELERİ: Dairelerin dış kapıları çelik olup 3 yatak odası+salon+mutfak+ banyo+WC ve balkon bölümlerinden oluşup ortalama 130 m2 alana sahipdir. Dairelerin yatak odası ve salonlarının bazıları laminat parke bazıları ise klasik parke döşeli olup ıslak zeminleri karo seramik kaplıdır. Banyo, mutfak ve WC duvarları tavana kadar fayans kaplıdır.

Pencereler ve balkon camekanları ısıcamlı PVC dir. Daireler kombili, kaloriferli ve doğalgazlıdır. TERAS KAT: Dış kapısı çelik olup 2 yatak odası+salon+mutfak+banyo+WC ve terastan oluşup ortalama 140 m2 alana sahipdir. Dairenin 1 yatak odası ve salon yerleri laminant parke duvarları plastik boya ve tavan lambri kaplıdır.1 yatak odasının ve ıslak zeminlerin yerleri ise karo seramik kaplı olup mutfak, banyo, WC, duvarları tavana kadar fayans kaplıdır.

Pencerelerin bir kısmı ahşap bir kısmı PVC ve ısı camlıdır.

BAHÇE: Taşınmazın mütemmim cüzü ağaçlar olup bunlardan 1 adeti kavak, 2 adeti ceviz,

1 adeti selvi, 2 adeti erik ağacıdır. Mevcut dairelerin elektrik, sahhi, kombili kalorifer ve doğalgaz tesisatları eksiksiz olup aldıca belediyenin her türlü hizmetinden yararlanmaktadır. Bağcılar Belediye Başkanlığınca; söz konusu parselin 15.09.2008 tarihli onaylı 1/1000 ölçekli Uygulama İmar Planında H=12.50 mt irtifada konut alanında kalmakta olup, çocuk bahçesi alanına terki mevcuttur denilmiştir.

Muhammen Bedeli: 937.492,00 TL Satış Saati: 14:00-14:10 Arası Satış Şartları:

1-Birinci açık artırma 20.07.2012 günü yukarıda belirtilen saatler arasında Bakırköy 7. icra Müdürlüğü adresinde açık artırma suretiyle yapılacaktır. Bu artırmada tahmin edilen değerin %60'ını ve rüçhanlı alacaklılar varsa alacakları toplamını ve satış ve paylaştırma giderlerini geçmek şartı ile ihale olunur. Böyle bir bedele alıcı çıkmazsa en çok artıranın taahhüdü saklı kalmak şartiyle 30.07.2012 günü Bakırköy 7. İcra Müdürlüğü adresinde yukarıda belirtilen saatler arasında ikinci artırmaya çıkarılacaktır. Bu artırmada da rüçhanlı alacaklıların alacakları toplamını, satış ve paylaştırma giderlerini geçmesi ve artırma bedelinin malın tahmin edilen kıymetinin %40 'ını bulması lazımdır. Böyle bir bedelle alıcı çıkmazsa satış talebi düşecektir.

2-Artırmaya iştirak edeceklerin, tahmin edilen kıymetin %20'si nispetinde Türk Lirası peşin para veya bu miktar kadar milli bir bankanın teminat mektubunu vermeleri lazımdır. Satış peşin para iledir. Alıcı istediğinde 10 günü geçmemek üzere mehil verilebilir. Tapu alım harcı, damga vergisi ile K.D.V. alıcıya aittir. Birikmiş vergiler ve tellaliye ücreti satış bedelinden ödenir.

3-ipotek sahibi alacaklılarla diğer ilgililerin (*) bu taşınmaz üzerindeki haklarını hususiyle faiz ve masrafa dair olan iddialarını dayanağı belgeler ile on beş gün içinde dairemize bildirmeleri lazımdır. Aksi takdirde hakları tapu sicili ile sabit olmadıkça paylaştırmadan hariç bırakılacaktır.

4-Satış bedeli hemen veya verilen mühlet içinde ödenmezse icra iflas Kanununun 133 üncü maddesi gereğince ihale feshedilir, iki ihale arasındaki farktan ve %10 faizden alıcı ve kefilleri mesul tutulacak ve hiç bir hükme hacet kalmadan kendilerinden tahsil edilecektir.

5-Şartname, ilan tarihinden itibaren herkesin görebilmesi için dairede açık olup gideri verildiği takdirde isteyen alıcıya bir örneği gönderilebilir.

6-Satışa iştirak edenlerin şartnameyi görmüş ve münderecatını kabul etmiş sayılacakları, başkaca bilgi almak isteyenlerin yukarıda yazılı dosya numarasıyla müdürlüğümüze başvurmaları ilan olunur.

İş bu ilan tebligat yapılamayan ilgililere tebligat yerine kaim olmak üzere ilan olunur.

(*)İlgililer tabirine irtifak hakkı sahipleride dahildir.

(İİK m. 126)B;38414

(www.bik.gov.tr)


İlan için tıklayın!


Geri Dön