26 / 07 / 2024

Bağcılar 7 Katlı Apartman Satılık

Bağcılar 7 Katlı Apartman Satılık

T.C. Bakırköy 6. Sulh Hukuk Satış Memurluğu, İstanbul ili Bağcılar ilçesi Bağcılar köyündeki 7 katlı apartmanı 937 bin 492 TL'den satışa çıkardı. Satış, 20 Temmuz 2012 Cuma günü 14:00-14:10 saatleri arasında yapılacak

Bağcılar'daki 8 katlı Uğurlu Apartmanı yıkılıyor! Görüntüsüyle sosyal medyada gündem olmuştu! 

Bağcılar Belediyesi, üst üste konulmuş iki bina gibi görünmesi sebebiyle sosyal medyada gündem olan apartman için harekete geçti. O binanın yıkımına başlandı. 

Bağcılar Bağlar Mahallesi 1/5000 ölçekli plan notu tadilatı askıda!

Bağcılar ilçesi, Bağlar Mahallesi, Kirazlı Köyü 3157 ada, 7 parsele ilişkin 1/5000 ölçekli 20.01.2021 tasdik tarihli plan notu tadilatı askıya çıkarıldı.

KİPTAŞ Bağcılar Kiraz Evler'in temeli atıldı!

İstanbul'un Bağcılar ilçesi Kirazlı Mahallesi’ndeki 7 blok, 190 konuttan meydana gelen “As Fatih Kent Sitesi”, 2017' riskli alan olarak belirlendi. Bugün Bağcılar Kiraz Evler'in temeli atıldı.

Bağcılar’a 6 bin 800 metrekarelik spor kompleksi inşa ediliyor!

Gençlik ve Spor Bakanlığı, Bağcılar'da belediye tarafından tahsis edilen 7 dönümlük arazi üzerine spor kompleksi inşa ediyor. 

Bağcılar’daki riskli binalar yıkılıyor!

Bağcılar’da depremde hasar gören binalar kontrollü olarak yıkılıyor. 5.8 büyüklüğündeki depremde ağır hasar alan 5 katlı bir binanın yıkımı tamamlanırken, 270 daire ve 40 dükkanın bulunduğu sitede çalışmalar devam ediyor...

Bağcılar'da 27.5 milyon TL'ye satılık katlı otopark ve arsa!

Bağcılar Belediye Başkanlığı, Bağcılar 15 Temmuz Mahallesi'nde yer alan katlı otopark ve arsayı 27 milyon 520 bin 300 lira bedelle satışa çıkardı.

Bağcılar'da bina sakinlerini korkutan çatlak!

İstanbul'da meydana gelen 5.8 büyüklüğündeki depremin ardından Bağcılar'da 4 katlı bir binanın kolonunda, çatlaklar oluştu. Evlerinde korkarak kaldıklarını söyleyen bina sakinleri, ekiplerin binaya gelip inceleme yapmasını bekliyor.

Bağcılar'da 2 bina boşaltıldı!

Bağcılar'da yıkılma tehlikesi olan 6 katlı bitişik iki bina kolonlarının patlaması sebebiyle boşaltılarak mühürlendi.

Dünya gazetesi Bağcılar'daki binasını satıyor!

Türkiye'nin en köklü ekonomi gazetesi olan Dünya gazetesinin Bağcılar'daki internet üzerinden satışa çıkarıldı. 15 katlı bina için 66 milyon TL isteniyor.

Bağcılar'daki bu bina görenleri şaşkına çeviriyor!

Bağcılar'daki üst üste konulmuş iki farklı binayı andıran 9 katlı bir apartman görenleri şaşkına çeviriyor. Binanın sağlamlık konusunda DASK raporları olduğunu söyleniyor.

Bağcılar Fetih Camii’nin temeli atıldı!

Bağcılar Belediyesi tarafından entsel dönüşüm projesi kapsamında yıkımı gerçekleşen Fetih Camii’nin temeli düzenlenen törenle atıldı. Caminin altına 7 araçlık otopark yapılacağı açıklandı.

Bağcılar'da markalı 7 konut projesi!

Bağcılar'da konut projeleri yükselmeye devam ediyor. Peki markalı konut projelerinin geliştirildiği bölgede hangi projeler ön plana çıkıyor? İşte cevabı...

Bağcılar'da çökme riski olan bina boşaltıldı!

Bağcılar'da 5 katlı bir bina çökme riski nedeniyle tahliye edildi. Konu ile ilgili olarak yetkililerden henüz bir açıklama gelmedi.

Bağcılar 7 Katlı Apartman Satılık Haberi

Bağcılar 7 Katlı Apartman Satılık

İlan şöyle;


T.C. BAKIRKÖY 6. SULH HUKUK SATIŞ MEMURLUĞU

DOSYA NO: 2010/3 SATIŞ ÖRNEK NO: 27

TAŞINMAZIN AÇIK ARTIRMA İLANI


1- Taşınmazın Tapu Kaydı, Hali Hazır Durumu, imar Durumu:

İstanbul ili, Bağcılar İlçesi, Bağcılar Köyü, Ada: 186 - Parsel: 8, Cilt: 177, Sayfa: 17458'da kayıtlı Arsa. Taşınmaz 427,00 metrekare yüzölçümlü tapu kaydına göre Arsa vasfındadır. Satışa konu olan yer bu gayrimenkulun tamamıdır. Bilirkişi raporunda; söz konusu arsanın, İstanbul ili Bağcılar ilçesi Sancaktepe Mah. 3/7 Sk. No: 46 mevkiine kain, kayden arsa mahallen Bodrum Kat (sığınak)+Zemin kat+4 normal+teras kattan kattan müteşekkil 7 katlı bir apartmandır. Apartmanın dış girişi yan cepheden olup dış kapısı demirdendir. Giriş sahanlığı karo mozaik, kat sahanlıkları karo seramik, merpenlen basamakları dökme mozaik kaplı olup her katta 1 daire mevcuttur.

ZEMİN KAT DAİRESİ:...