09 / 05 / 2024

Bahaş Holding'ten kentsel dönüşüme tam destek! Gaziosmanpaşa’daki kentsel dönüşüm projesinin 1'nci etabı tamam!

Bahaş Holding'ten kentsel dönüşüme tam destek! Gaziosmanpaşa’daki kentsel dönüşüm projesinin 1'nci etabı tamam!

Bahaş Holding'in CEO’su Abdüssamet Bahadır, başta İstanbul olacak şekilde Türkiye’nin birinci önceliğinin kentsel dönüşüm olduğuna dikkat çekti. İşte Bahadır'ın o açıklamaları...



Bahaş Holding CEO’su Abdüssammet Bahadır, konu ile ilgili açıklamasında, depremi önlemenin mümkün olmadığına ancak alınan tedbirlerle kayıpları en aza düşürmenin mümkün olduğuna vurgu yaptı. 

Abdüssammet Bahadır, açıklamasında "Bunun da tek yolu güvenli yapı üretmekten geçiyor. Dolayısıyla kentsel dönüşümün gece gündüz çalışıp hızlandırılması gerekiyor. Deprem yeteri kadar zaman tanıdı, daha fazla zaman kalmadı" ifadelerine yer verdi ve kentsel dönüşüm projelerine ilişkin konuştu. 

Bahaş Holding ten kentsel dönüşüme tam destek! Gaziosmanpaşa’daki kentsel dönüşüm projesinin 1 nci etabı tamam!

2015'ten beri kentsel dönüşüme odaklanan bir şirket olarak Gaziosmanpaşa’daki 70 dönüm arazide 2 bin 500 konutluk Türkiye’nin ilk ada bazlı kentsel dönüşüm projesinin ilk etabını tamamladıklarını aktaran Bahadır, "Projenin diğer etaplarına da başlamak üzereyiz. Yine dev kentsel dönüşüm projelerimizden 10 etap 2 bin konuttan oluşan Büyükçekmece Hilal Hill Kentsel Dönüşüm Projesi’nin inşaatı ve ‘Fulya Hilton Konakları Kentsel Dönüşüm Projesi’nin çalışmaları hızlı şekilde devam ediyor" açıklamasında bulundu. 

Farklı lokasyonlardaki kentsel dönüşüm yatırımlarının da hızla sürdüğünü dile getiren Bahadır, geliştirdikleri kentsel dönüşüm projeleriyle depreme karşı son derece güvenli, geniş yeşil alana ve sosyal imkanlara sahip binalar inşa ettiklerinin altını çizdi. 

Bahaş Holding ten kentsel dönüşüme tam destek! Gaziosmanpaşa’daki kentsel dönüşüm projesinin 1 nci etabı tamam!

Bahaş Holding CEO’su Abdüssammet Bahadır, açıklamasında "Bugüne kadar kentsel dönüşüm çerçevesinde 300 adet riskli daireyi dönüştürerek 600 adet güvenli daire ürettik" dedi ve devam eden kentsel dönüşüm projeleri tamamlandığında 2 bin adet konutu dönüştürmüş ve 5 bin adet konut üretmiş olacaklarının altını çizdi. 

Hilal Hill Kentsel Dönüşüm projesinin ilk etabında teslimler Mart sonunda! 

Avrupa Konutları Ata ön talep topluyor! Artaş İnşaat'tan Küçükçekmece'ye 413 konutluk yeni proje!

Eşbah Yapı'dan Esenyurt Evren 2 Sanayi Sitesi'ne yeni proje! 


Geri Dön