05 / 05 / 2024

Bahçecik konut projeleriyle dikkat çekiyor!

Bahçecik konut projeleriyle dikkat çekiyor!

Bahçecik doğası ve manzarası nedeniyle yoğunlukla villalardan oluşuyor. Müstakil ya da site içerisinde ki villa seçeneklerini değerlendirmeyi düşünenler 150 bin TL ile 1 milyon TL arasında bütçe içeren seçeneklerle karşılaşacaktır.




Başiskele'ye bağlı semtlerden biri olan Bahçecik doğası ve manzarası nedeniyle yoğunlukla villalardan oluşuyor. Müstakil ya da site içerisinde ki villa seçeneklerini değerlendirmeyi düşünenler 150 bin TL ile 1 milyon TL arasında bütçe içeren seçeneklerle karşılaşacaktır. Sizin gönlünüzden geçen bütçenize uyacak mı? Bahçecik son dönemde oldukça popüler oldu. Her geçen gün de daha fazla tercih ediliyor.

 

SEVGİ DOĞA SİTESİ

Bahçecik sosyal alan olarak yetersiz olan bir mevkii ne yazık ki. Bahçecik Kalıcı Konutları’nın çevresi market, kafe gibi alanları daha çok içeriyor. Sevgi Doğa Sitesi Konutları’n hemen altında yer alan dört katlı bahçeli villalardan oluşuyor. 275 bin TL – 350 bin TL fiyat aralığında bulabileceğiniz bu villalar, ufak bakımla mükemmel evler olabilir. Bütçesi çok yüksek olmayanların tercih edebileceği güvenlikli ve havuzlu villa grubunu önerebiliriz.

 

BİR MİLYON TL 

Lüks villa gruplarından Sardunya Evleri dubleks villalardan oluşuyor. Her bir villanın 1 dönüm arazisi mevcut. Havuz, güvenlik, sosyal tesis bulunuyor. Satılık bulmanın pek mümkün olmadığı Sardunya Evleri’nde ilana çıkan da hemen satılıyor. İkamet edenlerin sosyal sınıfları da buna etmen. Tamamen mal sahiplerinden oluşan site aktif kullanılıyor. Geniş bahçe ve teras balkon sevenlerin ultra lüks ikamet alanı arayanların değerlendirebileceği Sardunya Evleri’nin Bahçecik’te muadili yok gibi.

 

MODERN YAPIYA TEK ÖRNEK

Bahçecik’te RGH inşaat’ın yaptığı Elitium Modern Projesi, her villaya müstakil havuzlu tek örnek. Dubleks villalardan oluşan projede ki villalardan sadece 3 adet kalmış. Neredeyse tamamı satılan villalarda ikinci el satılık bulmak pek mümkün değil. Diğer yandan yaşayıp görmeden almam diyorsanız, Elitium Modern de kiralar 3-4000 TL aralığında. Bahçecik’teki lüks projelerden biri olan Elitium Modern, müstakil yaşamayı sevenlere uygun.

 

PROJELERİ TAKİP EDİN

Bahçecik’te son dönemde güzel projelere imza atılmaya başlandı. Konut piyasasının düşük seviyede olması bile yeni projelerin yapılmasına engel değil. İlimizde bir çok proje, konut piyasasının kötü olmasından dolayı bekletilirken, Bahçecik bu konuda çok önde olması dikkatlerden kaçmıyor. Bahçecik sadece yerli yatırımcılara değil, ilimizin dışından da yatırımcıları çektiğini düşünüyoruz. Başiskele, Bahçecik ileriki günlerde çok daha fazla talep görecektir.

 

BELEDİYE YATIRIM YAPMALI

Bahçecik’de villa konsepti arttıkça, yükselen bütçelere belediye de yatırım yapmalı. Sosyal donatılar, ortak kullanım alanları genişletilmeli. Sinema, bowling, oyun alanları gibi oluşumların bulunabileceği geniş alanlara yer verilmeli. Başiskele Belediyesi’nin yatırım çerçevesini bu yöne kaydırması, hala oldukça geniş ve boş arazilere sahip Bahçecik bölgesinin daha cazip hale gelmesini sağlayacak ve herkese kazandıracaktır. Tabi doğayı bozmadan ve mümkünse doğayla bütünleşmiş projelere imza atılmalı .


Bizim Kocaeli


Geri Dön