19 / 05 / 2024

bahçecik yeni konut projeleri

bahçecik yeni konut projeleri

Bahçecik doğası ve manzarası nedeniyle yoğunlukla villalardan oluşuyor. Müstakil ya da site içerisinde ki villa seçeneklerini değerlendirmeyi düşünenler 150 bin TL ile 1 milyon TL arasında bütçe içeren seçeneklerle karşılaşacaktır.

BOSS4 İnşaat 4 milyar TL'lik yatırım için düğmeye bastı! 2 bin yeni konut geliyor!

BOSS4 İnşaat 4 milyar TL'lik yatırım için düğmeye bastı. Bu kapsamda 2 bin yeni konut inşa edilecek.  Söz konusu konutlar Maltepe, Zeytinburnu, Bahçeşehir ve Büyükçekmece Kumburgaz'da yükselecek.

TOKİ'den Kırıkkale'ye 210 yeni konut!

Yatırımlarını son sürat sürdüren Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Kırıkkale Bahşılı'da 210 yeni konut hayata geçirecek.

TOKİ Elazığ Bahçelievler 144 konut ihalesi bugün!

TOKİ Elazığ Maden Bahçelievler Mahallesi'nde 144 yeni konut inşa edecek. Projenin ihalesi bugün yapılacak.

Trabzon Bahçecik'e yeni otopark!

Kentteki yatırımlarına hız kesmeden devam eden Trabzon Büyükşehir Belediyesi, Bahçecik ilçesine yeni bir otopark kazandırıyor.

Hoşdere Semt Bahçekent yeni fiyat listesi 2017!

Hoşdere Semt Bahçekent yeni fiyat listesi 2017 kapsamında daire fiyatları en düşük 248 bin TL'den başlıyor. Proje Emlak Konut GYO güvencesiyle Sur Yapı tarafından İstanbul Hoşdere'de inşa ediliyor...

Bahçeşehir'e 13 bin yeni konut geliyor!

Avrupa yakasının en çok gelişen bölgesi Bahçeşehir’de yeni konut projeleri de hız kesmiyor. Bölgede son 4 yılda fiyatlar ikiye katlandı.

TOKİ 200 bin yeni konut üretecek!

Başbakan Davutoğlu, dar gelirlilere 20 yıl vade ve sadece 250 lira taksitle 200 bin yeni konut projesini hayata geçireceklerini açıkladı.

Yeni konut fiyat endeksi Nisan'da yüzde 1.02 arttı!

Reidin.com ve GYODER yeni konut fiyat endeksi kapsamındaki yeni konut fiyatları, Nisan ayında bir önceki aya göre yüzde 1.02, geçen yılın aynı dönemine göre ise yüzde 7.05 arttı.

Yeni konut fiyatları yüzde 7.05 arttı!

Reidin.com ve GYODER tarafından hazırlanan emlak endekslerinin yeni konut fiyatları, nisan ayında bir önceki aya göre yüzde 1,02, geçen yılın aynı dönemine göre yüzde 7,05 arttı.

Gaziantep Mavikent'e 1000 yeni konut daha geliyor!

Şahinbey Belediyesi tarafından Türkmenler Mahallesi’nde yaptırılan Şehit Cevdet Özdemir Sosyal Tesisi ve parkının açılışı yapılan törenle yapıldı. Törene katılan Maliye Bakanı Mehmet Şimşek Mavikent Konutları için yeni konut müjdesi verdi..

Esenler için yeni konut müjdesi!

Esenler Belediyesi arazi devir töreninde konuşan Başbakan Davutoğlu, "En güvenli konutlara sizi oturtmak, bizim görevimizdir. Onun için 90 bin yeni konut, inşallah inşa edilecek" dedi.

Bahçekent Avrupark konut fiyatları!

Toplam 500 milyon TL yatırım bedeli ile yükselen proje 3. havalimanına 30 kilometre mesafede hayata geçiriliyor. Bahçekent Avrupark konut fiyatları 158 bin TL'den satışa sunuluyor.

Yeni konut fiyat endeksi Mart ayında yüzde 1,23 arttı!

GYODER ve Reidin tarafından Mortgage Uzmanı Garanti'nin desteğiyle hazırlanan Yeni Konut Fiyat Endeksi Mart 2015 Raporu açıklandı. Yeni konut fiyat endeksi Mart ayında yüzde 1,23 arttı.

bahçecik yeni konut projeleri Haberi

bahçecik yeni konut projeleri


Başiskele'ye bağlı semtlerden biri olan Bahçecik doğası ve manzarası nedeniyle yoğunlukla villalardan oluşuyor. Müstakil ya da site içerisinde ki villa seçeneklerini değerlendirmeyi düşünenler 150 bin TL ile 1 milyon TL arasında bütçe içeren seçeneklerle karşılaşacaktır. Sizin gönlünüzden geçen bütçenize uyacak mı? Bahçecik son dönemde oldukça popüler oldu. Her geçen gün de daha fazla tercih ediliyor.

SEVGİ DOĞA SİTESİ

Bahçecik sosyal alan olarak yetersiz olan bir mevkii ne yazık ki. Bahçecik Kalıcı Konutları’nın çevresi market, kafe gibi alanları daha çok içeriyor. Sevgi Doğa Sitesi Konutları’n hemen altında yer alan dört katlı bahçeli villalardan oluşuyor. 275 bin TL – 350 bin TL fiyat aralığında bulabileceğiniz bu villalar, ufak bakımla mükemmel evler olabilir. Bütçesi çok yüksek olmayanların tercih edebileceği güvenlikli ve havuzlu villa grubunu...