26 / 05 / 2024

Bahçecik konut projeleri

Bahçecik konut projeleri

Bahçecik doğası ve manzarası nedeniyle yoğunlukla villalardan oluşuyor. Müstakil ya da site içerisinde ki villa seçeneklerini değerlendirmeyi düşünenler 150 bin TL ile 1 milyon TL arasında bütçe içeren seçeneklerle karşılaşacaktır.

Yeni Hayat Konut Projeleri İnşaat Gıda Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yeni Hayat Konut Projeleri İnşaat Gıda Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Oğuzhan Yılmaz ve Yunus Emre Tunç ortaklığında 20 bin TL sermaye bedeli ile Esenyurt'ta kuruldu.

2016 Eylül'de satışa çıkacak konut projeleri!

İnşaat firmaları, Eylül ayında yeni projelerini lansman öncesi avantajlı fiyatlarla satışa sunmaya hazırlanıyor. İşte satışa çıkacak konut projeleri...

Gümüşhane Bahçecik Barajı'nın ihalesi yapılıyor!

Gümüşhane’yi dünya standartlarında içme suyu kalitesine kavuşturacak olan projeye start veriliyor. Projenin ilk etabı olan Bahçecik Barajı ve iletim tünelinin ihalesi yapılıyor.

Tual Bahçekent konut fiyatları ne kadar?

Tual Bahçekent konut fiyatları 225 bin 500 TL'den başlıyor. Dağ Mühendislik projesi Tual Bahçekent, Temmuz 2018 tarihinde teslim edilecek...

Gümüşhane Bahçecik Barajı’nın ihalesi 22 Ağustos'ta!

Gümüşhane Belediye Başkanı Ercan Çimen, Bahçecik Barajı’nın 22 Ağustos tarihinde ihale edileceğini bildirdi. Çimen, barajın Gümüşhane'de 2050 yılına kadar olan içme suyu ihtiyacını karşılayacağını belirtti.

Markalı konut projeleri iklimlendirme sektörünü geliştiriyor!

Doğalgazın ekonomik ve konforlu olması doğalgaz kullanımını lüks kullanım ürünü olmaktan çıkartarak zorunlu ihtiyaç haline getirmiş. Üçay Grup Genel Koordinatörü Turan Şakacı, markalı konut projeleri arttıkça, iklimlendirme sektörünün geliştiğini söyledi.

2016 Mart'ta satışa çıkacak konut projeleri!

Konut sektörü Mart ayı ile birlikte hareketlenmeye başlıyor. Bir süredir bekleyişte olan projeler, Mart ayında satışa sunulacak. İşte satışa sunulacak yeni konut projeleri...

İzmir’de yeni konut projeleri için düğmeye basıldı!

Altyapı ve ulaşım yatırımlarının devam ettiği İzmir’de, yeni konut projeleri için düğmeye basıldı. 3 milyar liraya yakın yatırım değeriyle yükselecek projeler sırayla devreye girecek.

İstanbul'un yeni bölgelerinde A sınıfı konut projeleri yükselecek!

İstanbul'da A sınıfı konut projeleri yeni semtlere yayılmaya başladı. İşte konut projelerinin yükseleceği yeni bölgeler.

2015 Ekim'de satışa çıkacak konut projeleri!

Sonbaharla birlikte yeni projelerini bir bir satışa çıkaran inşaat sektörü, lansmanlar için bu yıl seçimi bekliyor. Bazı firmalar ise Ekim'de satışa çıkmayı bekliyor. İşte Ekim'de satışa çıkacak konut projeleri...

Yeni konut projeleri okullara yakın arsalarda inşa ediliyor!

Geçmiş yıllarda okullar yerleşim yerlerine yakın yerlere inşa edilirken, eğitim merkezlerindeki yerleşke anlayışının yaygınlaşması, okulları şehir merkezlerinin dışına taşıdı. Bu durumda yeni konut projeleri okullara yakın arsalara inşa edilmeye başlandı.

Bahçecik Barajı ihale aşamasında!

Ak Parti Gümüşhane Milletvekili Doç. Dr. Kemalettin Aydın, gerçekleştiğinde Gümüşhane’nin su ihtiyacını önemli ölçüde karşılayacak olan Bahçecik Barajı’nda ihale aşamasına gelindiğinin müjdesini verdi.

Başiskele Bahçecik Emniyet Binası'nda sona gelindi!

Başiskele Belediye Başkanı İsmail Ayaz, belediye tarafından Kocaeli Emniyet Müdürlüğü’ne tahsis edilen polis merkezinde incelemelerde bulundu. Bahçecik Polis Merkez amirliğinde çalışmalar tamamlanma aşamasına geldi.

Bahçecik konut projeleri Haberi

Bahçecik konut projeleri


Başiskele'ye bağlı semtlerden biri olan Bahçecik doğası ve manzarası nedeniyle yoğunlukla villalardan oluşuyor. Müstakil ya da site içerisinde ki villa seçeneklerini değerlendirmeyi düşünenler 150 bin TL ile 1 milyon TL arasında bütçe içeren seçeneklerle karşılaşacaktır. Sizin gönlünüzden geçen bütçenize uyacak mı? Bahçecik son dönemde oldukça popüler oldu. Her geçen gün de daha fazla tercih ediliyor.

SEVGİ DOĞA SİTESİ

Bahçecik sosyal alan olarak yetersiz olan bir mevkii ne yazık ki. Bahçecik Kalıcı Konutları’nın çevresi market, kafe gibi alanları daha çok içeriyor. Sevgi Doğa Sitesi Konutları’n hemen altında yer alan dört katlı bahçeli villalardan oluşuyor. 275 bin TL – 350 bin TL fiyat aralığında bulabileceğiniz bu villalar, ufak bakımla mükemmel evler olabilir. Bütçesi çok yüksek olmayanların tercih edebileceği güvenlikli ve havuzlu villa grubunu...