25 / 08 / 2024

Bakan Bilgin 3600 ek gösterge için tarih verdi!

Bakan Bilgin 3600 ek gösterge için tarih verdi!

3600 ek gösterge çalışmalarıyla ilgili konuşan Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin, enflasyona karşı işçileri korumanın en temel görevlerinden olduğunu vurgulayarak, bu konuda tarihî adımlar atıldığını vurguladı. 



Türkiye’nin yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgınının en kötü şartlarında çarklarını durdurmadığına işaret eden Bakan Bilgin, Avrupa Birliği ve ABD'deki enflasyonun Türkiye'ye de olumsuz etkilerini yansıttığını, ancak onlardaki enflasyonun üretimlerin durmasından kaynaklandığını kaydederek, bunların birlikte değerlendirilmesi gerektiğini ifade etti. 

Bakan Bilgin, batıyla mukayese edildiğinde ABD’nin dünyanın en zengin, tarihinde görülmemiş enflasyon krizi yaşadığını anımsattı.

Bakan Bilgin 3600 ek gösterge için tarih verdi!

Ekonomik gelişmenin ekonomik kalkınmayla ilgili olduğuna dikkati çeken Bakan Bilgin, Türkiye’nin salgından sonra dünyada en hızlı büyüyen iki ülkeden biri olduğunu anlatarak, büyümenin topluma yansımadığını söyleyenlere, ‘’Bu cehaletle ilgili dedi.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön