24 / 05 / 2024

Bakan Bilgin 3600 ek gösterge için tarih verdi!

Bakan Bilgin 3600 ek gösterge için tarih verdi!

3600 ek gösterge çalışmalarıyla ilgili konuşan Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin, enflasyona karşı işçileri korumanın en temel görevlerinden olduğunu vurgulayarak, bu konuda tarihî adımlar atıldığını vurguladı. 



Büyümenin 2021’e göre; toplam mal ve hizmetteki artışı gösterdiğini vurgulayan Bakan Bilgin, bunun süreklilik göstermesi hâlinde refahın arttığını belirterek, ekonomik kalkınmada büyümenin tek başına yeterli olmayacağını anlattı.

Bakan Bilgin 3600 ek gösterge için tarih verdi!

Sosyal politikalarla zenginleştirilmenin önemine vurgu yapan Bakan Bilgin, sendikal mücadelenin demokratikleşme ve sosyal dengelerin inşa edilmesine katkı yapan kurumlar olduğunu aktararak, sendikanın hayatın güçlenmesine her şeyden önce biz aydınların, siyasetçilerin, akademisyenlerin, bütün kesimlerin ihtiyacı olduğunu savundu.

3600 ek göstergede son durum… Emekli ikramiyesinde 40 bin TL, maaşlarda 1.250 TL artış…

EYT, 3600 ek gösterge ve asgari ücret zammında yeni gelişme! Tarih belli oldu...

EYT'de son durum ne, yeni gelişme var mı? Gözler Mayıs ayına çevrildi!


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön