25 / 07 / 2024

Bakan Kirişçi duyurdu! Paralar hesaplara yatırıldı...

Bakan Kirişçi duyurdu! Paralar hesaplara yatırıldı...

Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişci çiftçilerin heyecanla beklediği ödemelerin hesaplara aktarılmaya başlandığını duyurdu. Bakan Kirişci, 8 milyon 899 bin 579 liralık tarımsal destekleme yapılacağını açıkladı.


SENTEZ MEKANİK 10. YIL DÖNÜMÜNÜ KUTLADI!


Tarımsal destek ödemeleri hakkında yapılan resmi açıklama ise şöyle;
“58 milyon 899 bin 579 liralık tarımsal destekleme ödemelerini bugün çiftçilerimizin hesaplarına aktarmaya başlıyoruz. Hayırlı ve bereketli olsun. ‘Hastalıktan Ari İşletme Desteği’ 33 milyon 13 bin 500 TL, ‘Lisanslı Depoculuk Desteği’ 23 milyon 380 bin 885 TL ‘Kırsal Kalkınma Desteği 2 milyon 505 bin 194 TL”

Sertifikalı tohum desteği 2022 ne kadar? Sertifikalı tohum desteği ne zaman yatacak?

 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön