02 / 05 / 2024

Çiftçiye müjdeli haberi hem bakanlık hem Bakan Kirişçi verdi! Paralar hesaplara yatıyor! Kim ne kadar alacak?

Çiftçiye müjdeli haberi hem bakanlık hem Bakan Kirişçi verdi! Paralar hesaplara yatıyor! Kim ne kadar alacak?

Tarım ve Orman Bakanlığı’ndan çiftçiye bir müjdeli haber daha geldi. Tarım ve Orman Bakanlığı, çiftçiye yapılacak olan 54 milyon TL’yi aşkın ödemelere başlanacağını duyurdu. Bunun dışında pancar üreticisine müjdeli haberi ise Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişçi’nin kendisi verdi.



Tarım ve Orman Bakanlığı bugün yine çiftçiye bayram ettirecek bir açıklama yaptı.

Sosyal medya hesabından çiftçiye çok sevindirecek bir paylaşım yapan bakanlık, tarımsal destek ödemelerinin başlayacağı haberini verdi. Diğer taraftan Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişci de kendi sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla, pancar üreticisine müjdeli haberi duyurdu.

Çiftçiye müjdeli haberi hem bakanlık hem Bakan Kirişçi verdi! Paralar hesaplara yatıyor! Kim ne kadar alacak?

PARALAR ÇİFTÇİNİN HESABINA BUGÜN YATIYOR!

Tarım ve Orman Bakanlığı’nın sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda, 54 milyon lirayı aşkın ödemenin çiftçilerin hesaplarına yatırılmaya başlanacağı belirtildi.

Bunun dışında kendi sosyal medya hesabından bir paylaşım yapan, Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişci de Türkşeker aracılığı ile 1 milyar 429 milyon TL’lik pancar bedel ödemesini bugün pancar üreticisi çiftçilerin hesaplarına aktaracaklarını duyurdu.

Tarım ve Orman Bakanlığı’nın resmi Twitter hesabından yapılan paylaşımda, 54 milyon 722 bin TL tutarındaki destek ödemelerinin çiftçilerin hesaplarına yatırılmaya başlandığı açıklanarak, “Hayırlı, uğurlu olsun” denildi.

Twitter hesabından bir paylaşım yapan Bakanlık, "54 milyon 722 bin 465 TL'lık tarımsal destek ödemelerini bugün çiftçilerimizin hesaplarına aktarıyoruz. Hayırlı, uğurlu ve bereketli olsun." ifadelerine yer verdi.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön