15 / 05 / 2024

Bakan Kirişci'den çiftçilere müjde! Destek ödemeleri hesaplara yatıyor!

Bakan Kirişci'den çiftçilere müjde! Destek ödemeleri hesaplara yatıyor!

Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişci, tarımsal destek ödemeleriyle ilgili Twitter hesabından bir son dakika açıklamasında bulundu. İşte Bakan Kirişci'nin o açıklaması...



Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişci, 1 milyar 681 milyon 39 bin 996 TL'lik tarımsal destekleme ödemesine ilişkin dün yaptığı paylaşımda "1 milyar 681 milyon 39 bin 996 liralık tarımsal destek ödemelerini bugün çiftçilerimizin hesaplarına aktarıyoruz. Hayırlı ve bereketli olsun." ifadelerini kullandı.

Bakan Kirişci den çiftçilere müjde! Destek ödemeleri hesaplara yatıyor!

Paylaşımda yer alan bilgilere göre; öz konusu destek tutarları, çiğ sütte 1 milyar 127 milyon 164 bin 774 Türk Lirası, Toprak Mahsulleri Ofisi alım priminde 441 milyon 941 bin 204 Türk Lirası olarak belirlendi.

Aynı zamanda, kırsal kalkınma yatırımlarında 89 milyon 524 bin 196 Türk Lirası, et piyasası düzenlemesinde 17 milyon 280 bin Türk Lirası, Uzman Eller Proje Desteği'nde 5 milyon 129 bin 822 Türk Lirası destek sunulduğu belirtildi. 

Bakan Kirişci den çiftçilere müjde! Destek ödemeleri hesaplara yatıyor!

Çiğ süt desteği ödemesi, kimlik numarasının son hanesi 0, 2 ve vergi kimlik numarasının son hanesi 0, 1, 2, 3, 5, 7, 9 olanlara dün saat 18.00 itibarıyla, kimlik ve vergi kimlik numaralarının son hanesi 4, 6 ve 8 olanlara ise 30 Eylül tarihinde saat 18:00'den itibaren yatırılacak. 

Bakan Kirişci, Eylül ayının ilk günlerinde de tarımsal destek ödemeleriyle ilgili paylaşımda bulunmuştu. Konuyla ilgili açıklamasında çiftçilere yatırılan destek ödemesinin miktarını açıklayan Bakan Vahit Kirişci, "709 milyon 78 bin 736 liralık tarımsal destek ödemelerini bugün çiftçilerimizin hesaplarına aktarıyoruz. Hayırlı ve bereketli olsun" ifadelerini kullanmıştı. 

TOKİ 250 bin sosyal konutta il il ev fiyatları kaç lira? Hemen fiyatlara ve ödeme planına bakın!

Dolar tozu dumana kattı! Bu seviye görülmedi! Elinde dolar olanlar hemen bakın

Asgari ücrette Ocak şoku! 1 Ocak 2023 Asgari ücret kaç lira olacak? Hemen bakın! 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön