12 / 05 / 2024

Bakan Kirişci’den son dakika tarımsal destek ödemeleri açıklaması! İşte çiftçi destek ödemesi sorgulama ekranı…

Bakan Kirişci’den son dakika tarımsal destek ödemeleri açıklaması! İşte çiftçi destek ödemesi sorgulama ekranı…

Binlerce çiftçi, tarımsal destek ödemelerinin ne zaman yatırılacağını merak ediyor. Çiftçilerin merakla beklediği ödemelere dair Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişci’den son dakika açıklaması geldi. İşte detaylar...



ÇİFTÇİ DESTEK ÖDEMESİ NASIL SORGULANIR?

Tarımsal destek ödemelerinin açıklanmasının ardından birçok çiftçi, destek ödemelerinin nasıl sorgulanacağını merak ediyor. Çiftçilere yapılacak olan destek ödemeleri, e-Devlet üzerinden kolay bir şekilde sorgulanabiliyor. İşte detaylar…

Çiftçi Kayıt Sistemi'ne kayıtlı olan yurttaşlar, e-Devlet üzerinden Türkiye Cumhuriyeti kimlik numaralarıyla ve e-Devlet şifreleriyle 2021 Çiftçi Destek Ödemesi sorgulaması yapabilir.

Sorgulama yapmak için ise e-Devlet ekranı üzerinden Çiftçi Kayıt Sistemi ekranına giriş yapmak yeterli. Ödeme sorgulamalarını yapacak olan yurttaşlrın e-Devlet şifresi temin etmeleri gerekiyor.

ÇİFTÇİ DESTEK ÖDEMESİ SORGULAMA EKRANINA GİRMEK İÇİN TIKLAYINIZ.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön