15 / 05 / 2024

Bakan Kurum sosyal medyadan duyurdu: "141 bin 300 konutun yapımına başladık"

Bakan Kurum sosyal medyadan duyurdu:

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, "Asrın felaketinin 3'üncü ayında 141 bin 300 konutun yapımına başladık. 58 bin 629 konutun temellerini attık" açıklamasında bulundu. İşte detaylar...



DEPREM BÖLGESİNE TOKİ KONUTLARI

TOKİ (Toplu Konut İdaresi Başkanlığı), Türkiye'nin deprem gibi doğal afetlerle mücadele etme çabaları kapsamında önemli bir role sahiptir. TOKİ, deprem bölgesinde yaşayan insanların güvenli konutlara sahip olmalarını sağlamak için çaba göstermektedir. 

Depremler, Türkiye'nin birçok bölgesinde yaygın bir sorundur ve deprem bölgesinde yaşayan insanlar için güvenli konutlar sağlamak çok önemlidir. Bu bağlamda, TOKİ, deprem bölgesinde yaşayan insanlara güvenli ve modern konutlar sunmak amacıyla çalışmaktadır.

TOKİ, deprem bölgesindeki insanların konut ihtiyaçlarını karşılamak için farklı projeler geliştirmiştir. Bu projelerde, depreme dayanıklı malzemeler kullanılarak güvenli konutlar inşa edilmiştir. Ayrıca, TOKİ, deprem bölgesindeki konutlar için özel tasarımlar geliştirerek, konutların depreme dayanıklılığını artırmıştır. Bu tasarımlar, bölgedeki farklı deprem türlerine göre özelleştirilmiştir.

İşte asgari ücrette ara zam tahmini; Uzman isim tek tek hesapladı

Green Card sonuçları açıklandı! İşte DV 2023-2024 Green Card sonuçları sorgulama ekranı

Altın fiyatlarında akılalmaz yükseliş! Gram altın resmen uçuşa geçti!

Doğal gazda 1 ay faturasız dönem; 'Sıfır' yazacak


Geri Dön