10 / 05 / 2024

Bakan müjdeyi verdi! KOBİ'lere 2 milyon TL'lik destek geliyor!

Bakan müjdeyi verdi! KOBİ'lere 2 milyon TL'lik destek geliyor!

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, yerli teknoloji geliştiricisi KOBİ’lere ve dijital teknolojilerden yararlanmak isteyen KOBİ’lere 2 milyon TL'ye kadar destek sağlayacaklarını belirtti.



Bakan müjdeyi verdi! KOBİ lere 2 milyon TL lik destek geliyor!

Bu sene "İnovasyonun Yeni Yüzyılı" temasıyla 9'uncu kez düzenlenen ve inovasyona yön veren tüm paydaşları bir araya getiren etkinlikte konuşan Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, Türkiye İnovasyon Haftası'nın yenilikçilik alanındaki en büyük etkinliklerden olduğunu söyleyerek, her sene akademisyenlerin, öğrencilerin, inovasyonun fikir liderlerinin, ulusal ve uluslararası şirketlerin ve kamunun üst düzey yöneticilerinin bu etkinlikte bir araya geldiğini söyledi.

İnovasyona yön veren uzmanların savunma sanayisinden yapay zekaya kadar pek çok alanda geleceğe dair vizyonları ve yeni trendleri ortaya koyduğunu kaydeden Varank, etkinlikte emeği geçenleri tebrik etti.

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Varank, ekonomik ile sosyal kalkınmanın anahtarı inovasyonun tüm sektörleri ve hatta dünyayı dönüştürmeyi sürdürdüklerini belirterek, son kullanıcıların hayatlarını iyileştiren yenilikleri kolayca benimsediğini, ekonomik anlamda da aslan payının yenilikçi ürünleri ilk geliştiren ve üreten ülkelerin olduğunu anlattı.

Bakan müjdeyi verdi! KOBİ lere 2 milyon TL lik destek geliyor!

BAKAN VARANK'TAN KOBİ'lERE DESTEK MÜJDESİ!

Bakan Varank, KOBİ'ler ile ilgili bir müjdeyi paylaşmak istediğini belirterek, şu açıklamaları yaptı:

"Küçük ve orta ölçekli işletmelerimizin yakından takip ettiği KOBİGEL adıyla bilinen bizim Bakanlığımızın, KOSGEB'in bir destek programı var. KOBİ Gelişim Destek Programımızda bugün itibarıyla İmalat Sanayinde Dijitalleşme çağrısını yeniden açıyoruz. Böylece yerli dijital teknolojiler geliştirilebilmesi amacıyla işletme başına 2 milyon TL'ye kadar destek vereceğiz. Tabii yerli olarak geliştirilen bu teknolojileri kullanan KOBİ'lerimize de biz destek vereceğiz. Tüm KOBİ'lerimizi KOSGEB'in web sitesinden bu destek programına başvurmaya davet ediyorum. Açıkladığımız bu paketin de tüm üreticilerimize hayırlı olmasını diliyorum."

Konuşmaların ardından İnovaTİM İnovasyon Yarışması Ödül Töreni gerçekleştirildi. Bakan Varank ile Gençlik ve Spor Bakanı Kasapoğlu yarışmanın kazananlarına ödüllerini takdim etti.

Konut kredisi faizleri 0.69'a düşecek mi? Ev alacaklar dikkat!

BİM'de Trekking ayakkabı 249 TL, Realmi C11 2.749 TL, Oppo A16 4.199 TL! BİM kataloğu 16 Aralık 2022 fiyat listesi

ŞOK Market'te Çamaşır yumuşatıcı 26 TL, Mintax deterjan 18 TL! ŞOK yeni ay kataloğu 14 Aralık 2022 fiyat listesi


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön