27 / 04 / 2024

Bakan müjdeyi verdi! KOBİ'lere 2 milyon TL'lik destek geliyor!

Bakan müjdeyi verdi! KOBİ'lere 2 milyon TL'lik destek geliyor!

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, yerli teknoloji geliştiricisi KOBİ’lere ve dijital teknolojilerden yararlanmak isteyen KOBİ’lere 2 milyon TL'ye kadar destek sağlayacaklarını belirtti.



Türkiye İhracatçılar Meclisi (TİM) tarafından Ticaret Bakanlığı'nın katkılarıyla faaliyet gösterilen Türkiye İnovasyon Haftası, Haliç Kongre Merkezi'nde ikinci gününde devam ediyor.

Bakan müjdeyi verdi! KOBİ lere 2 milyon TL lik destek geliyor!

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, yerli teknoloji geliştiricisi KOBİ’lere ve dijital teknolojilerden yararlanmak isteyen KOBİ’lere 2 milyon TL'ye kadar destek sağlayacaklarını kaydetti.

Türkiye İhracatçılar Meclisi (TİM) tarafından Ticaret Bakanlığı'nın katkılarıyla faaliyette bulunan Türkiye İnovasyon Haftası, ikinci gününde devam ediyor. İnovatim İnovasyon Yarışması Ödül Töreni'ne katılan Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, KOBİ'lere 2 milyon TL'ye kadar destek sağlayacaklarını belirtti. Sanayi üretim verilerine yönelik bilgiler paylaşan Varank, Ekim ayında sanayi üretiminin yıllık bazda yüzde 2,5; aylık bazda ise 2,4 arttığını ifade etti. İşte Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank'ın açıklamalarının tüm detayları...


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön