30 / 04 / 2024

Bakan Murat Kurum duyurdu: Depremden etkilenen kiracılara verilen destek artırıldı!

Bakan Murat Kurum duyurdu: Depremden etkilenen kiracılara verilen destek artırıldı!

Murat Kurum, Kahramanmaraş merkezli depremlerden etkilenen illerle ilgili yaptığı duyuruda "Ev sahiplerine 5 bin lira kira desteği yapılacak. Sayın Cumhurbaşkanımız kiracılara yapılacak kira yardımının da 2 bin TL'den 3 bin TL'ye çıkarılması yönünde talimat verdi" ifadelerini kullandı. İşte detaylar



Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, depremden etkilenen şehirlerdeki çalışmalarla ilgili açıklamalarda bulundu. Ev sahiplerine 5 bin Türk Lirası yardım yapılacağını belirten Bakan Kurum, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın talimatıyla kiracılara yapılacak kira yardımının da 2 bin liradan 3 bin Türk Lirası'na çıkarıldığını açıkladı. Yapılan deprem konutlarıyla ilgili Bakan Kurum, "1 sene diyoruz ama daha önce yaşanan depremlerde 6 ay sonra teslim etmeye başladık. Burada da aynısını yapacağız, 6 ay sonra etap etap projelerimizin teslimini sağlayacağız" ifadelerini kullandı.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön