05 / 05 / 2024

Bakanlık açıkladı! 15 milyon TL'ye kadar indirimli tarım kredisi verilecek!

Bakanlık açıkladı! 15 milyon TL'ye kadar indirimli tarım kredisi verilecek!

Tarım ve Orman Bakanlığı, balıkçıların işletme giderlerinin finansmanı için 15 milyon liraya kadar faiz indirimli tarım kredisi kullanabileceklerini bildirdi.



Bakanlık açıkladı! 15 milyon TL ye kadar indirimli tarım kredisi verilecek!

Bakanlığın Twitter'daki hesabından yapılan paylaşımda, "Türkiye karasuları içerisinde, bakanlığımız tarafından onaylanmış ruhsata tabi olarak balık avcılığı yapan balıkçılarımız Ziraat Bankası aracılığıyla 'Balıkçılık Destek Kredisi'nden yararlanabilecekler. Diğer taraftan, daha önce faiz indirimli tarım kredisi kullanmamış olan balıkçılarımız, işletme giderlerinin finansmanı amacıyla 15 milyon TL'ye kadar, yüzde 50- 80 arasında değişen oranlarda faiz indirimli tarım kredisi de kullanabilecek. Daha önce faiz indirimli tarım kredisi kullanmış olan üreticilerin ödeme güçlerini aşmamak kaydıyla ilave olarak bu krediden yararlanmaları da mümkündür" denildi.

Editör Notu: Bu haber 3 Eylül 2022 tarihinde saat 16.49'ta yazıldı. An itibarıyla dolar kuru 18 lira 26 kuruş, euro 18 lira 25 kuruş, altının gramı ise 1.010 lira değerindedir.

Beyaz eşya seti alacaklar dikkat! Zincir marketlerde bu hafta hangi beyaz eşyalar var? İşte 3 Eylül 2022 fiyat listesi

A101 markete bu hafta hangi teknolojik ve dijital aletler gelecek? İşte 8 Eylül 2022 fiyat listesi

Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön