26 / 07 / 2024

Bakanlık az önce duyurdu! Maaşlar erken yatıyor!

Bakanlık az önce duyurdu! Maaşlar erken yatıyor!

Kahramanmaraş merkezli yaşanan yüzyılın en büyük depremlerinin ardından hükümetten peş peşe destek haberleri geliyor. Son olarak Hazine ve Maliye Bakanlığı yaptığı açıklamada, deprem bölgesinde görev yapan kişilere erken maaş müjdesi verdi.


SENTEZ MEKANİK 10. YIL DÖNÜMÜNÜ KUTLADI!


YASAL KESİNTİLERLE MUHASEBELEŞTİRİLECEK

Ödenecek aylıkların yasal kesintiler yapılmak suretiyle muhasebeleştirileceği vurgulanan açıklamada, banka hesaplarına aktarılan aylıkların ilgili bankalarca personele ivedilikle ödenmesinin sağlanacağı belirtildi.

Bakanlık az önce duyurdu! Maaşlar erken yatıyor!

Aylıklardan yapılan kesintilerin önceki aylarda olduğu gibi yasal süresinde gönderileceği belirtilen açıklamada ayrıca, il dahilindeki mahalli idare birimleri dahil tüm ilgili birimlere gerekli duyurunun yapılması ve herhangi bir aksamaya meydan verilmemesi hususunda ilgili birimlerce bütün tedbirlerin alınması gerekmekte olduğu da vurgulandı.

Hazine ve Maliye Bakanlığı daha önce yaptığı açıklamada ise, deprem felaketinden etkilenen 10 kentte vergi borçlarına yönelik karar almıştı. Hazine ve Maliye Bakanlığı konuya ilişkin yaptığı açıklamada, Adana, Adıyaman, Diyarbakır, Gaziantep, Hatay, Kahramanmaraş, Kilis, Malatya, Osmaniye ve Şanlıurfa illerinde “mücbir sebep” ilan edildiğini ve buna göre düzenleme yapıldığını duyurmuştu.

Bakanlık açıklamasında depkemden etkilenen bu illerde yaşayan vatandaşların vergi borçlarının 31 Temmuz tarihine ötelediği duyurulmuştu.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön