16 / 05 / 2024

Bakanlık az önce duyurdu! Maaşlar erken yatıyor!

Bakanlık az önce duyurdu! Maaşlar erken yatıyor!

Kahramanmaraş merkezli yaşanan yüzyılın en büyük depremlerinin ardından hükümetten peş peşe destek haberleri geliyor. Son olarak Hazine ve Maliye Bakanlığı yaptığı açıklamada, deprem bölgesinde görev yapan kişilere erken maaş müjdesi verdi.



Türkiye’nin yaşadığı büyük felakette kahreden bilanço her geçen saat artarken, hükümet kanadından da peş peşe yeni haberler geliyor. Son olarak Hazine ve Maliye Bakanlığı yaptığı açıklama ile deprem bölgesinde görev yapanların maaşlarının erken yatırılacağını duyurdu.

Hazine ve Maliye Bakanlığı tarafından, Kahramanmaraş merkezli depremlerden etkilenen bölgelerde görev yapan kişilerin maaş ödemeleri hakkında bir açıklama yayımlandı.

Bakanlık az önce duyurdu! Maaşlar erken yatıyor!

Açıklamada, deprem bölgesinde görev yapanlara Şubat ayı aylıklarının ivedilikle ödeneceği belirtildi.

Hazine ve Maliye Bakanlığı, aylıkları personel kanunlarına göre almakta olup Adana, Adıyaman, Diyarbakır, Gaziantep, Hatay, Kahramanmaraş, Kilis, Malatya, Osmaniye ve Şanlıurfa illerinde görev yapanlara, 15/2/2023 tarihinde ödenmesi gereken tüm hak edişleri, 657 sayılı Devlet Memurları Kanununun 164 üncü ve ek 24 üncü maddeleri uyarınca ivedilikle ödeneceğini bildirdi.

Bakan Nureddin Nebati imzasıyla hazırlanan genelgede, kamu kuruluşlarında söz konusu illerde çalışan sözleşmeli personel, işçi ve diğer personel hakkında da aynı şekilde işlem yapılacakları bildirildi.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön