20 / 05 / 2024

Bakanlık tarih vererek duyurdu! Tüm çiftçileri ilgilendiriyor

Bakanlık tarih vererek duyurdu! Tüm çiftçileri ilgilendiriyor

Kamuda çalışmak, genellikle iş güvencesi ve düzenli maaş gibi avantajları olan bir çalışma seçeneğidir. Ancak, kamuda çalışmanın da dezavantajları olabilir,  örneğin daha yüksek bir yönetimsel yapı ve daha az esneklik gibi. Kamuda çalışmayı düşünüyorsanız, bu haberimizi inceleyin.



Açıklamanın devamında, “ÇKS için başvuruların 31 Aralık 2022 tarihinde son bulacağından çiftçilerimizin tarımsal desteklemelerden faydalanma konusunda mağduriyet  oluşmaması için bu tarihe kadar başvuruları gerekmektedir. Öteyandan 31 Aralık 2022 tarihi içeriisinde ÇKS başvurusu yapan çiftçilerimiz başvurularındaki ürün beyanlarında farklılık yapmak istenildiğinde 2023 yılı Şubat ayı içerisinde e-Devlet Kapısı üzerinden veya İl/İlçe Tarım ve Orman Müdürlüklerimize giderek yapabileceklerdir”
 ifadelerine yer verildi.

 

Çiftçi Kayıt Sistemi nedir?

bir ülkede tarım faaliyetlerini yürüten çiftçilerin bilgilerinin toplandığı ve saklandığı bir veri tabanıdır. Bu sistem, 
çiftçilerin tarım faaliyetleriyle ilgili bilgilerini toplamak ve bu bilgileri kullanarak çeşitli amaçlar için analizler yapmak amacıyla oluşturulmuştur. Örneğin, Çiftçi Kayıt Sistemi, tarım ürünlerinin üretimi ve tüketimi hakkında bilgi toplamak, çiftçilerin tarım faaliyetleriyle ilgili desteklerden yararlanmalarını sağlamak ve tarım faaliyetlerinin daha etkin hale getirilmesine yardımcı olmak için kullanılabilir. Ayrıca, Çiftçi Kayıt Sistemi, çiftçilerin tarım faaliyetlerine ilişkin vergi ve sigortalama gibi yükümlülüklerini yerine getirme konusunda da yardımcı olabilir. 
Eğer çiftçilik yapıyorsanız ve ülkenizde Çiftçi Kayıt Sistemi mevcutsa, bu sisteme kaydolma işlemini yaptırmayı düşünebilirsiniz.

Bulaşık makinesi alana Quantum Max hediye! Arçelik'ten Aralık ayı fırsatı..29 Aralık fiyat listesi

Grundig bulaşık makineleri uygun fiyatlarla satışta! Teknosa'dan kredi fırsatı... İşte 29 Aralık 2022 fiyat listesi

Yapay zeka adaletin peşinde! Yargıda yeni sistem ücretsiz kullanılacak


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön