16 / 05 / 2024

Bakanlıktan son dakika müjdeli haber! Sağlık Bakanlığı 2023 2. personel alımı!

Bakanlıktan son dakika müjdeli haber! Sağlık Bakanlığı 2023 2. personel alımı!

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, önceki günlerde 85 bin sağlık personeli alımı yapılacağının müjdesini vermişti. İlk yerleştirme işlemleri tamamlandı. Sağlık Bakanlığı bünyesinde çalışmak isteyen adayların heyecanla beklediği alımlar için gözler gelecek son dakika açıklamalarına çevrildi. Peki, Sağlık



SAĞLIK BAKANLIĞI İKİNCİ PERSONEL ALIMI NE ZAMAN?

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, daha önce yaptığı açıklamada İlan edilen 85 bin personelin 42 bin 500'ünün atamasının şimdi yapıldığını ve diğer yarısını da peşinden hemen alınacağını söyledi.

Ayrıca, ataması yapılan sağlık personelleri hakkında da bilgi verildi. Atanan 30 bin sözleşmeli personelden 15 bin 537'si tıbbi sekreterlerden, 5 bin 831'i ise hemşirelerden oluştuğu öğrenildi.

Sağlık Bakanlığı'ndan 2023 yılında yapılacak ikinci personel alım tarihine dair şu ana kadar ilgili makamlardan resmi bir açıklama gelmedi. Detaylar belli olur olmaz haberimizin içerisine ekleyeceğiz.

Bakanlıktan son dakika müjdeli haber! Sağlık Bakanlığı 2023 2. personel alımı!

SAĞLIK BAKANLIĞI 2023 YILI İKİNCİ ATAMA KADRO BİLGİLERİ

Sağlık Bakanlığı tarafından 2023 yılında yapılacak olan ikinci personel alımlarında ise teknisyen, hemşire ve tıbbi sekreter kadrolarına personel alımın yapılması bekleniyor.

Kontenjan ve branşlar ÖSYM tarafından yayınlanacak kılavuz ile birlikte belli olacak.

KPSS TERCİH SONUÇLARI AÇIKLANDI

30 Kasım- 5 Aralık 2022 tarihleri arasında tercihleri alınan adayların KPSS-2022/11 Sağlık Bakanlığının sözleşmeli personel pozisyonlarına yerleştirme işlemleri tamamlanmıştır. Adaylar, yerleştirme sonuçlarına 13 Aralık 2022 tarihinde saat 15.30'dan itibaren ÖSYM'nin http://sonuc.osym.gov.tr adresinden T.C. kimlik numaraları ve şifreleriyle erişebilecektir.

Sağlık Bakanlığı promosyon ödemeleri ne zaman? Sağlık Bakanlığı promosyonu kimlere verilecek?

2022 Sağlık Bakanlığı işçi alımı kura sonuçları! Sağlık Bakanlığı kura çekimi ne zaman olacak?


Geri Dön