28 / 04 / 2024

Bakkalların en önemli sorunlarından biri AVM'ler!

Bakkalların en önemli sorunlarından biri AVM'ler!

TESK Genel Başkanı Palandöken, "Bakalların derdi günden güne büyüyen rekabet ortamıdır. En önemli sorunlarından biri AVM ve zincir marketlerle yapılan mücadeledir." dedi.



Türkiye Esnaf ve Sanatkarları Konfederasyonu (TESK) Genel Başkanı Bendevi Palandöken yazılı açıklama yaptı. Palandöken bakkalların sorunlarına değindi. Palandöken, Bakkallar ve Bayiiler Federasyonu başkanı olmaktan gurur duyduğunu belirtti.

Anadolu Ajansı muhabirlerinden Dilara Zengin'in haberine göre,  Palandöken, "415 esnaf meslek kolu içinde değişen ve artan rekabet ortamında derdi günden güne büyüyen meslek kolu bakkallıktır. En önemli sorunlarından biri AVM ve zincir marketlerle yapılan mücadeledir." dedi. 

Palandöken sözlerini şu şekilde sürdürdü; "415 esnaf meslek kolu içinde değişen ve artan rekabet ortamında derdi günden güne büyüyen meslek kolu bakkallıktır. En önemli sorunlarından biri AVM ve zincir marketlerle yapılan mücadeledir."

Esnafın alkol ve sigara satışında yaşadığı sorunlara dikkat çeken Palandöken, "Tekel bayisi esnafı saat 22.00'den sonra satış yapamazken AVM ve marketler kapanana kadar satışa devam etmektedir." şeklinde konuştu.


Geri Dön