10 / 05 / 2024

Bakkallar ve Bayiiler Federasyonu

Bakkallar ve Bayiiler Federasyonu

TESK Genel Başkanı Palandöken, "Bakalların derdi günden güne büyüyen rekabet ortamıdır. En önemli sorunlarından biri AVM ve zincir marketlerle yapılan mücadeledir." dedi.

Fahiş fiyat mücadelesinde yeni yol haritası!

5 yıllık hedef doğrultusunda ülke çapında açılacak 'KoopgrosS'larla market ve ürün sayısı artırılacak 'KoopmarkeT' formatıyla mahalle bakkalları ve küçük marketlere bayilik verilecek 'KoopgeL' ve 'KoopsanaL' ile hemen teslim ve sipariş seçenekleriyle online satış yapılacak.

Market ve bakkallar bugün kaça kadar açık?

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı resmi tatili ile hafta sonu birleştirildi ve kısıtlamalar doğrultusunda 3 gün boyunca sokağa çıkma yasağı kararı alındı. İhtiyaçlarını karşılamak isteyen yüzlerce insan ise bugün market ve bakkalların saat kaça kadar açık olduğunu merak ediyor...

Hafta sonu marketler ve bakkallar saat kaça kadar açık?

Koronavirüs ile mücadele kapsamında alınan kararlar bir çok alanda olduğu gibi marketlerin ve bakkalların çalışma saatlerini de değiştirdi.

Hafta sonu marketler ve bakkallar açık mı?

Hafta içi ve hafta sonu sokağa çıkma yasağı uygulamasına geçilmesiyle birlikte market, fırın ve manavların çalışma saatlerinde düzenlemeye gidildi.

Has Tema Mimarlık Mühendislik Ve İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Has Tema Mimarlık Mühendislik Ve İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Yasin Özkan ve İbrahim Necmett Bakkallar ortaklığında kuruldu. 

Şanlıurfa'daki hastane binaları işlev kazanmalı!

Şanlıurfa Bakkallar ve Bayiler Esnaf Odası Başkanı Mehmet Altun kapatılan çocuk ve doğum hastaneleriyle ilgili olarak esnafın ve vatandaşların durumunun göz önünde bulundurulması gerektiğini vurguladı.

TOKİ Maşuk konutlarında sona yaklaşılıyor!

Bakkallar ve Bayiler Odası Başkanı Mehmet Altun yaptığı açıklamada ”Geçtiğimiz günlerde TOKİ kura çekimini gerçekleştirecekti. Ocak ayına ertelendi. Bu ay içerisinde yetkililer bizi bilgilendirecek" dedi

Celalettin Güvenç TOKİ konut indirimi için devreye girdi!

Şanlıurfa Bakkallar ve Bayiler Odası Başkanı Mehmet Altun ve Kamu Şirket Personelleri Derneği (KAŞİP) Genel Başkanı Hakan Aydın'ı makamında kabul eden Başkan Güvenç, esnaf ve işçiler için indirim ve ödeme kolaylığı hakkında bilgi verdi

Mehmet Altun: Urfa'da konut sıkıntısı bitecek!

Maşuk bölgesinde TOKİ tarafından yapılmakta olan konutlar devam ediyor, konıı ile ilgili olarak bir açıklama yapan Şanlıurfa Bakkallar ve Bayiler Odası Başkanı Mehmet Altun konuyla ilgili açıklama yaptı...

TOKİ Maşuk Konutları 'nın inşaatı devam ediyor!

Şanlıurfa Bakkallar ve Bayiler Odası Başkanı Mehmet Altun,"Konutlar bitme aşamasına gelmiştir. Evlerin fiyatları ve taksitleri henüz belli olmamıştır. Gerekli açıklamalar en kısa sürede yapılacak."dedi.

Şanlıurfa Maşuk TOKİ Konutları'nın inşaatı devam ediyor!

Şanlıurfa Bakkallar ve Bayiler Odasının üyeleri için Maşuk bölgesinde yapılmakta olan 100 adet 2+1, 50 adet 4+1 ve 350 adet 3+1 konutlar hızla yükselmeye devam ediyor.

Mehmet Ali Susam: AVM yasasına esnaf sanatkar katkı yapsın!

İzmir Bakkallar ve Bayiler Odası Genel Kurul'unda konuşan CHP İzmir Milletvekili ve Sanayi Ticaret Komisyonu CHP Sözcüsü Mehmet Ali Susam, İzmirli bakkalları hipermarket yasası görüşmelerine katkı için Meclis’e davet etti

Emin Bağcı: AVM'ler Avrupa'daki kuralları uygulasın

İzmir Bakkallar ve Bayiler Odası Başkanı Emin Bağcı, AVM'lerin Avrupa'daki kuralları uygulması gerektiğini söyledi

Bakkallar ve Bayiiler Federasyonu Haberi

Bakkallar ve Bayiiler Federasyonu

Türkiye Esnaf ve Sanatkarları Konfederasyonu (TESK) Genel Başkanı Bendevi Palandöken yazılı açıklama yaptı. Palandöken bakkalların sorunlarına değindi. Palandöken, Bakkallar ve Bayiiler Federasyonu başkanı olmaktan gurur duyduğunu belirtti.

Anadolu Ajansı muhabirlerinden Dilara Zengin'in haberine göre,  Palandöken, "415 esnaf meslek kolu içinde değişen ve artan rekabet ortamında derdi günden güne büyüyen meslek kolu bakkallıktır. En önemli sorunlarından biri AVM ve zincir marketlerle yapılan mücadeledir." dedi. 

Palandöken sözlerini şu şekilde sürdürdü; "415 esnaf meslek kolu içinde değişen ve artan rekabet ortamında derdi günden güne büyüyen meslek kolu bakkallıktır. En önemli sorunlarından biri AVM ve zincir marketlerle yapılan mücadeledir."

Esnafın alkol ve sigara satışında yaşadığı sorunlara dikkat çeken Palandöken, "Tekel bayisi esnafı saat 22.00'den sonra satış yapamazken AVM ve marketler kapanana kadar satışa devam etmektedir." şeklinde...