27 / 04 / 2024

Balance Güneşli Projesi yüzde 70 tamamlandı!

Balance Güneşli Projesi yüzde 70 tamamlandı!

İnşaat sektörünün hızla geliştiği Güneşli'ye yeni bir soluk ve prestij kazandıracak projenin kaba inşaatı dahil olmak üzere yüzde 70'i tamamlandı.



Balance Güneşli, 17 dönüm arazi üzerinde toplam 83 bin metrekare inşaat alana sahip. Yatay ve dikey olmak üzere iki farklı mimarinin kullanıldığı projede, toplam 311 bağımsız bölüm yer alıyor.



Ev konforunu iş yerinizde yaşamanız için tasarlanmış, 1+1, 2+1 ve 3+1 seçenekleriyle ev ofisler.



Mart 2016 'da teslimlerin başlayacağı Balance Güneşli'de metrekare fiyatları 5.737 – 7.283 lira arasında değişkenlik gösterirken, ofis fiyatları 318 bin TL'den başlıyor. Ofis sahiplerine özel anlaşmalı 120 aya varan banka kredisi imkanı veya %25 peşin, 24 ay 0 (sıfır) faiz ödeme kolaylığı sunuluyor.


Projede yer alan plaza ofis, cadde ofis, loft ofis, stüdyo ofisler olmak üzere, 40 metrekareden başlayan farklı büyüklüklerdeki ofisler ile1700 metrekare alana sahip tek ya da birkaç katta değerlendirilebilecek ofis katları, büyük ve küçük ölçekli şirketlerin her türlü ofis ihtiyacını karşılayabiliyor.


Ofis alanlarının daha efektif kullanılabilmesi için katlarda, günlük ve saatlik rezerve edilebilen projeksiyon, televizyon, internet ve diğer teknolojik çözümlerin sunulduğu toplantı odaları yer alıyor.


Balance Güneşli, İstanbul'un i ticaret merkezi olarak konumlanan Basın Ekspres Caddesi üzerinde yer alıyor. Projenin ana girişinin bulunduğu Taşocağı Caddesi ise TEM karayoluna ulaşımı kolaylaştırıyor. E-5, TEM ve Sahil yollarını birbirine bağlayan özel bir konumda bulunan Balance Güneşli, çevrede inşaatı süren metro hatlarının yanı sıra, metrobüs durakları, Atatürk Havalimanı, 3. havalimanına bağlantı yolu, İstoç, Masko, CNR, Bakırköy İDO, Ataköy Marina gibi önemli merkezlere yakınlığı ile İstanbul'un yatırım değeri en yüksek ve en değerli projelerinden biri olarak hızla yükseliyor.




Künyesi



Yapımcı Firma : Balance Gayrimenkul

Proje Tipi : Ev-ofis , Ofis

Konut Sayısı : 301 

Arsa Alanı : 17000 metrekare

Konut Tipleri : 1+1 , 2+1 , 3+1 

Metrekare Alanı : 40 - 1692 metrekare

Teslim Tarihi : Mart 2016


http://balancegunesli.com.tr/


Yeni Akit




Geri Dön